Altındağ’da sünnet sevinci

Ankara’nın Altındağ ilçesinde sünnet coşkusu yaşandı. 530 Altındağlı çocuk, Altındağ Belediyesi tarafından sünnet ettirildi. Sünnet çocukları ve aileleri sünnet şenliğinde biraraya geldi. 
Mevlüt Peker
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 10:30
Altındağ’da sünnet sevinci

Altındağ Belediyesi, başkent Ankara’nın Altındağ ilçesinde ikamet eden 530 çocuğu, hastane koşullarında ve modern cerrahi yöntemlerle ücretsiz sünnet ettirdi.

Sünnet operasyonu sonrası çocukların tüm sünnet kıyafetleri yine Altındağ Belediyesi tarafından karşılandı.

Minikler ve aileleri sünnet operasyonu sonrası Karapürçek'te gerçekleştirilen sünnet şöleninde gönüllerince eğlendi.

Çocuklar ilüzyon, parodi, palyaço, balon şovları ve oyun gruplarıyla neşeli saatler yaşarken, aileler de Serkan Nişancı’nın şarkılarıyla eğlendi.

“530 çocuğumuzun mürüvvetini gördük”

Altındağlı ailelerin çocuklarının mürüvvetlerini görmelerine vesile olmaktan ötürü çok mutlu olduklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Sünnet geleneğimiz, erkek evlatlarımızın hayatlarında önemli bir gün... Bugünü mutlulukla hatırlamaları, ailelerinin ise bu mürüvvete şahit olmaları için elimizden geleni yaptık. Bu mutluluğa vesile olduğumuz, aynı zamanda da şahit olduğumuz için çok mutluyuz. İleride çocuklarımız ve ailelerinin bugünü mutlulukla hatırlamalarını arzu ediyoruz. Bu yıl 530 çocuğumuzu tamamen ücretsiz olarak sünnet ettirdik, 530 yavrumuzun mürüvvetini gördük. Seneye bu geleneğimizi devam ettirmek ve daha fazla çocuğumuzun mürüvvetini görmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah...” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1685175/altindagda-sunnet-sevinci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.