Çetin: Pursaklar gülen yüzlerle dolu

Her fırsatta mahallelere giderek esnaf ve vatandaşlarla zaman geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Mahallelerde gülen yüzlerle karşılaşıyoruz.” dedi.
Mevlüt Peker
|
02 Ağustos 2022, Salı - 11:44
Çetin: Pursaklar gülen yüzlerle dolu

Pursaklar ilçesinin her mahallesini gezen, esnaf ve vatandaşlarla sıkça bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çalışma takviminde kısa süreli de olsa boşluklar yakaladığında ilçe sakinleri ile sokaklarda bir araya gelerek keyifli dakikalar geçiriyor.

Geç saatlere kadar sokaklarda vatandaşlarla muhabbet eden, taleplerini dinleyen Başkan Ertuğrul Çetin, her fırsatta sokaklara inerek Pursaklıların nabzını tuttuklarını belirterek, “Haftanın her günü, günün her saati hemşehrilerimiz ile beraber olmak enerjimizi artırıyor, yaptığımız mekanların dolu dolu kullanılması bizleri mutlu ediyor. Böyle güzel dua, böyle sıcak kucaklama, böyle güzel abilerimiz olduğu sürece ne enerjimiz ne de çalışma azmimiz biter. Pursaklar’a hizmet yolunda gece gündüz demeden sokak sokak gezmeye, ailelerimizle sohbet etmeye, her fikri dinlemeye, ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1686374/cetin-pursaklar-gulen-yuzlerle-dolu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.