Yaz kurslarında kadınlar kendini keşfediyor

Mamak Belediyesi'nin yaz kurslarında kadınlar sanatsal etkinliklerle uğraşıyor. Mamaklı kadınlar, aile merkezlerinde 4 bin yıllık tarihi olan pirogravür sanatı ile hayal dünyalarını tahta üzerine resmediyor.
Ankara Masası
|
02 Ağustos 2022, Salı - 12:25
Yaz kurslarında kadınlar kendini keşfediyor

Mamak Belediyesi, 60 farklı branşı 19 aile merkezinde, yaz kurslarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Kadınlar, Abidinpaşa Aile Merkezinde 4 bin yıllık tarihe dayanan kızdırılmış sivri demirle tahta üzerinde resim yapma sanatı olan pirogravür sanatını icra ediyor. 

"Belediyenin en büyük hedeflerinden biri kadınlara iş sağlamak"

Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Abidinpaşa Aile Merkezinde pirogravür sanatı kursuna katılan kadınları ziyaret etti.

Kursların yaz kış açık olduğunu belirten Düğmeci  "Hanımlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onlara yeni iş kolları kazandırmak Mamak Belediyesi’nin en önemli hedeflerinden biri… Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurslarımızın kapılarını yaz kış hep açık tutuyoruz. Yaz kurslarımızla da her zaman vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

"Sadece şehir imar etmiyor insanlarımızın kişisel gelişimini de önemsiyoruz"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse yaz kursları hakkında şu şekilde konuştu;

"Yaz kurslarımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bizler, sadece şehri imar etmiyoruz, insanlarımızın kişisel gelişimlerini önemsiyor, onları destekliyoruz. Kültür sosyal faaliyetlerimizle, aile merkezlerimizle, kurslarımızla Mamak Belediyesi olarak hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” 

http://ankaramasasi.com/haber/1686445/yaz-kurslarinda-kadinlar-kendini-kesfediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.