Murat Köse, ''Kirli bir tezgahla karşı karşıyayız''

Mamak Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in ortaya attığı rüşvet skandalıyla ilgili konuştu. Murat Köse, ''Kirli bir tezgahla karşı karşıyayız'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:38
Murat Köse, ''Kirli bir tezgahla karşı karşıyayız''

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ankara  AK Parti Mamak Belediyesi ile ilgili  rüşvet ve yolsuzluk iddialarında bulundu. 

CHP'li Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse 'nin görevden alınmasını istemişti.

Mamak Belediye Meclisi Ağustos 2022 ikinci oturumunda konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, iddialara sert tepki gösterdi.

''Makam odasında hakaretler etti'

Geçen hafta yaşanan olaya değinen Köse, Özel hakkında "Mamak Belediyesine gelip Başkanlık makamına çıkarak şahsıma ağza alınmayacak küfürler etti, bize iftiralar attı, bizi ölümle tehdit etti" diye konuştu.

''Kirli bir tezgahla karşı karşıyayız''

İftiralar karşısında CHP yönetimine de tepki gösteren Köse, ''Kirli bir tezgahla karşı karşıyayız'' diye konuştu.

Köse,''Senaryoyu yaz, tezgahı kur, kamaraları hazırla, kuklayı hazırla ve oynat.Yetkili birini milletvekilini seç,en yüksek perdeden yalanı iftirayı söyle.Yandaşlar tarafından kampanya şeklinde yayılmasını sağla, böyle çok masumun hakkına girdiler.'' açıklamasında bulundu.

''Korkarız, çekiniriz, geri adım atarız sandılar''

İftira atanların kendilerinin korkacaklarını geri adım atacaklarını sandıklarını söyleyen Köse,'' Tezgahlara pabuç bırakılmayacak'' dedi.

Mamak Belediye Başkanı Köse,'' Bazılarının özlediği çok geride kaldı. Millet milleti, bayrağı, vatanı ve devletin çalışan yiğit evlatlarının sayısı bunların tahmin edemeyeceğinden daha çok bu kirli tezgahlarına asla pabuç bırakmayacak canı ve kanı pahasına değerlerini savunacak vatan evlatlarıyla dolu her yer bu millet uyandı.'' sözleriyle CHP ve Özgür Özel'e cevap verdi.

Mamak Belediye Başkanı paylaşmında şunları dile getirdi.

Bu ahlaksızla, belediyede veya başka herhangi bir yerde asla bir görüşme yapmadım.

Bu ahlaksızdan bir kuruş dahi alan varsa namussuzdur, şerefsizdir.   Böyle bir olay olmamasına rağmen bu iftiranın peşinden giden de bu iftira yapan kadar namussuzdur, şerefsizdir. 

Tartışılan o dosya Mamak Belediye Meclisinde oy birliği ile reddedildi

Ankara Büyükşehir’den geçerek Mamak Belediye Meclisine gelen dosya ayrıntısıyla incelendiğinde dosyadaki tüm eksikler, yanlışlar ve usulsüzlükler imar müdürlüğü tarafından tespit ediliyor ve Başvuru Mamak Belediye Meclisinden oy birliği ile reddediliyor. 




http://ankaramasasi.com/haber/1689022/murat-kose-kirli-bir-tezgahla-karsi-karsiyayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.