Sincan Sevgi Bahçeleri’ne çocuklardan büyük ilgi

Sincan Belediyesi’nin sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyacını karşıladığı Sevgi Bahçeleri ve Polatlar Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi sadece Sincan ilçesinden değil, çevre ilçelerden de ziyaretçilerini ağırlıyor. Etlik Ufuktepe Gençlik Merkezi ve Ali Haydar Efendi İslami İlimler Külliyesi öğrenci ve öğretmenlerinin ziyaret ettiği Sevgi Bahçeleri’nde çocuklar sokak hayvanlarıyla keyifli zaman geçirdi.
Mevlüt Peker
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 11:37
Sincan Sevgi Bahçeleri’ne çocuklardan büyük ilgi

Sokak hayvanları için bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kuran Sincan Belediyesi’nin hayvanların barınma, beslenme ve sağlığı konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Polatlar Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Bahçeleri’ni ziyaret eden insanlar hem sokak hayvanlarıyla zaman geçiriyor hem de çevre dostu hediyelerle farkındalık elde ediyor.

Özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile gezilen Sevgi Bahçeleri ve Polatlar Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, son 2 ayda 706 ziyaretçiyi misafir etti. Bahçeyi ve bakımevini ziyaret eden öğrenci, öğretmen ve veliler; hayvanlara dokunarak, ata binerek, besleme yaparak, oluşturulan serada meyve ve sebzelerle uğraşarak çevre duyarlılıklarını artırıyorlar.

Yaz dönemi sebebiyle daha da hareketlenen Sevgi Bahçeleri ve Polatlar Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret etmek isteyen vatandaşlar 444 4 762 numaralı hattı arayarak randevu alabiliyor ve salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 09.00 ile 16.00 saatleri arasında ziyaret edebiliyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1693071/sincan-sevgi-bahcelerine-cocuklardan-buyuk-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.