Kahramankazan’da doğal gaz seferberliği! Son durak Çimşit köyü…

Kahramankazan Belediyesi’nin tüm köyleri doğal gaza kavuşturmak amacıyla başlattığı doğal gaz seferberliğinde son durak Çimşit köyü oldu. Çimşit köyünde doğal gaz hattı döşeme çalışmaları, düzenlenen törenle başladı.
Mevlüt Peker
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 14:04
Kahramankazan’da doğal gaz seferberliği! Son durak Çimşit köyü…

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından Kahramankazan’daki tüm köylere doğal gaz getirilmesi için başlatılan doğal gaz seferberliği devam ediyor.

Seferberlik kapsamında doğal gaz hatları kurulan İmrendi köyü, Orhaniye köyü ve Yassıören köyü, doğal gaz kullanmaya başlamıştı. Doğal gaz seferberliğinde son durak Çimşit köyü oldu. Çimşit köyündeki doğal gaz çalışmaları, düzenlenen törenle başladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Belediye Meclisi üyeleri, Başkentgaz yetkilileri ve köy halkının katıldığı törende ilk boru, hat başlangıcında toprağa konuldu. Başkan Serhat Oğuz ve davetliler, hattın ilk füzyon kaynağını yaptı ve böylelikle çalışmalar başlamış oldu.

Serhat Oğuz ve beraberindekiler ardından çalışmaları yerinde incelediler ve doğal gaz hattı döşenecek bölgede gezdiler.

Başkanı Serhat Oğuz: Köylerimizin tamamını doğal gazla buluşturacağız

Köyler için başlattıkları doğal gaz seferberliğine devam ettiklerini kaydeden Başkan Oğuz, “Kahramankazanlı hemşehrilerimizin konforu için elimizden geleni yapıyoruz, ilgili kurum ve kuruluşlara tüm kolaylıkları sağlıyoruz. Bu çerçevede alacağımız olan 27 milyon TL’lik kazı tahrip bedelinden vazgeçtik. Neden vazgeçiyoruz, köylerimiz doğalgaza kavuşsun diye. Köylerimize doğalgaz gelsin diye. Bu uygulamayı Ankara’da yapan ilk belediyeyiz. Şimdi de Çimşit köyümüz İnşallah çalışmaların ardından doğalgaza kavuşacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Kahramankazan’da 41 dış mahalle (köy) bulunduğunun altını çizen Başkan Serhat Oğuz, doğal gaz bulunmayan köylere de doğal gazın gelmesi için çalışmaların devam mettiğini kaydederek, “İnşallah önümüzdeki süreçte tüm köylerimiz doğalgaza kavuşacak” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1693322/kahramankazanda-dogal-gaz-seferberligi-son-durak-cimsit-koyu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.