Erdoğan, Balıklı Rum Hastanesi Başhekimi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkan yangın sebebiyle İstanbul Balıklı Rum Hastanesi Başhekimi Stati Leana ile telefon görüşmesi yaptı.
Mevlüt Peker
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 17:36
Erdoğan, Balıklı Rum Hastanesi Başhekimi ile görüştü

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmede, Balıklı Rum Hastanesinde çıkan yangın sebebiyle büyük üzüntü duyduğu belirtildi ve Başhekim Stati Leana'ya geçmiş olsun temennilerini ilettiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başhekim Stati Leana’ya, yangınla ilgili gelişmeleri ilk andan itibaren yakından takip ettiğini iletti; herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmayışının, yangının söndürülüp soğutma çalışmalarına geçilmiş olmasının bir nebze olsa yürekleri ferahlattığını ifade etti.

Balıklı Rum Hastanesi’nin, personelinin ve hastalarının durumuna ilişkin Stati Leana’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa zamanda hastanede onarım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Öte yandan Erdoğan, Balıklı Rum Hastanesi’nde gerekli çalışmaların yapılması için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da talimatta bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1693603/erdogan-balikli-rum-hastanesi-bashekimi-ile-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.