En beğenilen başkanlar sırasında Mansur Yavaş birinci

PİAR Araştırma tarafından gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyeleri Memnuniyet Araştırması sonuçlarına göre, en beğenilen belediye başkanı listesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilk sırayı aldı.
Ankara Masası
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 09:30
En beğenilen başkanlar sırasında Mansur Yavaş birinci

PİAR Araştırma tarafından  5 Temmuz-1 Ağustos arasında 30 büyükşehirde  94 bin 510 katılımcıyla gerçekleştirilen  "Büyükşehir Belediyeleri Memnuniyet Araştırması" anket sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Yüz yüze, telefon ve SMS yönlendirme yöntemiyle yapılan ankette en beğenilen belediye başkanı yüzde 68,5 ile  Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş oldu.

İkinci sırada yüzde 63,2 ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırada yüzde 61,7 ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün, dördüncü sırada yüzde 61,1 ile Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, beşinci sırada ise yüzde 59,8 ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak yer aldı.

İlk 5 içinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yer almaması dikkat çekti. Listede AK Partili başkanlar yer bulamadı.

http://ankaramasasi.com/haber/1694184/en-begenilen-baskanlar-sirasinda-mansur-yavas-birinci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.