Yılmazer'den Yavaş'a" Ankapark'ı açın" çağrısı

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Mansur Yavaş’ın Ankapark’ı heder ettiğini belirterek, “Bu parkı Mansur Yavaş, açmak ve halkın hizmetine sunmak zorundadır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 18:02
Yılmazer'den Yavaş'a" Ankapark'ı açın" çağrısı

Mehmet Yılmazer Ankara Masası Gündem Programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Ankapark ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmazer, "Bu hizmeti, bu halde heder eden Mansur Yavaş'tır” ifadesini kullandı.

Yılmazer, “ Bu parkı Mansur Yavaş, açmak ve halkın hizmetine sunmak zorundadır. Açmak zorundadır burayı. Eğer burayı açmazsa, şunu söyleyeceğiz. Açacağım diyor ama efendim burayı yeşil alan yapacağım diyor. Burada görüntülü, dijital hayvanat bahçesi yapacağım diyor. İnsanlar national geographic'den belgesel izlerler sayın Yavaş. Dolayısıyla ben çocuklarımı alıp, oraya gidip , bu hayvan budur, bu hayvan budur deme ihtiyacı hissetmem . Çocukların da çok ilgisini çekmez.” Şeklinde konuştu.

Mehmet Yılmazer şöyle devam etti:

“ Şuan bütün çocukların, benim çocuklarımda dahil, bütün Ankara'daki çocukların, hatta Türkiye'den buraya Ankapark'ı ziyaret edip, Ankapark'ın içerisinde zaman geçirip, eğlenip, gülüp, güzel bir anı oluşturma imkanı olabilecek çocukların hepsinin hakkı sizin yakanızda. Bence bu parkı bu çocuklar için, çocuklarımız için açmalısınız. Geçmişte ne olduğu, nasıl olduğu yargının konusu. Çocuklara sorsunlar. Ben çocuklarıma sorsam Ankapark'ı isterler.” 

http://ankaramasasi.com/haber/1695712/yilmazerden-yavasa-ankaparki-acin-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.