Murat Köse'den Özgür Özel'e: " Teşekkürü hakettiniz"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Özgür Özel'in dile getirdiği rüşvet iddialarının ardından CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'ın görevden alınmasına ilişkin "Size bu iftirayı servis eden, insanlıktan yoksun CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın’ı görevden almışsınız.Bu davranışınız özür yerine geçmese de yine bir teşekkürü hakettiniz" diye yazdı.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 13:47
Murat Köse'den Özgür Özel'e: " Teşekkürü hakettiniz"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hakkındaki rüşvet iddialarından geri adım atmasının ardından, genel merkezin  CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'ı görev almasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Köse, kendisine iftira atıldığını belirterek özür çağrısında bulunduğu Özel'e yönelik, ilçe başkanının görevinden alınmasıyla ilgili teşekkür etti.

"Sayın Özgür Özel, özür dilemeniz için Cumartesi akşamına kadar süre tanımıştım" diye yazan Köse "Süre dolmadan, size bu iftirayı servis eden, insanlıktan yoksun CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın’ı görevden almışsınız.Bu davranışınız özür yerine geçmese de yine bir teşekkürü hakettiniz!" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1696855/murat-koseden-ozgur-ozele--tesekkuru-hakettiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.