Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği İbrahim Öztürk: Kandırıldım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 ay önce, elektriği kesildiği iddiasıyla ziyaret ettiği İbrahim Öztürk, vaatlerle CHP'liler tarafından kandırıldığını söyledi. Öztürk, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 16:59
Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği İbrahim Öztürk: Kandırıldım

Elektriğe yapılan zamları protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödememiş ve soruna dikkat çekmek için elektriği kesilen aileleri ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği ailelerden birisi olan Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan İbrahim Öztürk'ten aylar sonra dikkat çeken itiraflar geldi.

Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi il ve ilçe başkanının evine gelerek incelemelerde bulunduğunu, elektriği kesik olmadığı halde vaatlerle elektriğinin kesik olduğunu söylettirildiğini aktardı. Öztürk " Kemal Kılıçdaroğlu’nun da haberi yok, onu da kandırdılar." dedi.

"Sana her şeyi getireceğiz"

Verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden Öztürk, şunları söyledi;

"Bana il başkanı ve ilçe başkanı “Eksiğin neyse biz tamamlayacağız, yapacağız” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla evime büyükşehirden ekipler geldi, evimi incelediler. Evimde hiçbir şey olmadığını gördüler, sana her şeyi getireceğiz dediler."

"Arıyorum cevap vermiyorlar"

Öztürk, evine yapılan ziyaretin ardından mesajlarına, aramalarına herhangi bir şekilde dönüş olmadığını söyledi. Öztürk, CHP meclis üyelerinin de kendisiyle ilgilenmediğini aktardı.

"Bana yine Murat Köse sahip çıktı"

Yaşananlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’den özür dileyen İbrahim Öztürk "Bana yardımcı olmalarını elimden tutmalarını istiyorum. Bunlar belediyeyi bana karalattılar, bana sahip çıkmadılar. Bana yine Murat Köse sahip çıktı. Evimin bütün eksiklerini tek tek getirdi." diye konuştu.

Öztürk, Cumhurbaşkanı ve Murat Köse'den bir iş istedi.

CHP ilçe başkanı istifa etmişti

CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın dün akşam milletvekili aday aday olmak için istifa ettiğini açıkladı. Ancak Açıkalın'ın Murat Köse hakkındaki rüşvet iddialarının asılsız çıkmasının ardından genel merkez tarafından görevden alındığı iddia edildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1697602/kemal-kilicdaroglunun-ziyaret-ettigi-ibrahim-ozturk-kandirildim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.