"CHP beni kandırdı, bana Murat Köse sahip çıktı"

"Elektriği kesik" iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ziyaret edilen İbrahim Öztürk'ten 3 ay sonra itiraf ve özür geldi. "Elektriklerim kesik değildi, vaatlerde bulunarak bana yalan söylettiler, telefonlarıma bile çıkmıyorlar. Özür diliyorum" diyen İbrahim Öztürk, "Bana yine Murat Köse sahip çıktı" dedi.
Mevlüt Peker
|
07 Ağustos 2022, Pazar - 09:15
"CHP beni kandırdı, bana Murat Köse sahip çıktı"

Elektrik zamlarını protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödeyemediği için  elektrikleri kesilen aileleri 3 ay önce ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu'nun ziyarette bulunduğu ailelerden biri de Öztürk ailesi idi. Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan İbrahim Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi il ve ilçe başkanının evine geldiğini ve elektriği kesik olmadığı halde vaatlerle elektriğinin kesik olduğunu söylettirildiğini ileri sürdü.

"Hem bana yalan söylettiler hem de sözlerini tutmadılar"

Hem kendisine "elektriğim kesik" diye yalan söyletildiğini hem de verilen vaatlerin yerine getirilmediğini kaydeden İbrahim Öztürk, şöyle dedi:

"Bana il başkanı ve ilçe başkanı 'Eksiğin neyse biz tamamlayacağız, yapacağız' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla evime büyükşehirden ekipler geldi, evimi incelediler. Evimde hiçbir şey olmadığını gördüler, sana her şeyi getireceğiz dediler."

"Telefonlarıma bile çıkmıyorlar"

Evine yapılan ziyaret sonrası mesajlarına, aramalarına herhangi bir şekilde dönüş yapılmadığını belirten İbrahim Öztürk, CHP meclis üyelerinin de kendisiyle ilgilenmediğini kaydetti.

"Bana yine Murat Köse sahip çıktı"

Yaşananlar sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den özür dilediğini söyleyen İbrahim Öztürk, "Bana yardımcı olmalarını elimden tutmalarını istiyorum. Bunlar belediyeyi bana karalattılar, bana sahip çıkmadılar. Bana yine Murat Köse sahip çıktı. Evimin bütün eksiklerini tek tek getirdi." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1697897/chp-beni-kandirdi-bana-murat-kose-sahip-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.