Sincan Belediyesi’nden tercih danışmanlığı hizmeti

Sincan Belediyesi, üniversite öğrencisi adaylarına rehberlik desteği sağladı. 
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:19
Sincan Belediyesi’nden tercih danışmanlığı hizmeti

Sincan Belediyesi, YKS’nin (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ardından üniversite için tercih yapan öğrencilere de ücretsiz olarak rehberlik hizmeti sundu. Sincan Millet Kıraathanelerinde oluşturulan rehberlik servislerinde uzman eğitmenler tarafından doğru tercih yapabilmeleri için öğrencilere yardımcı olundu.

Sincan Belediyesi, iyi bir üniversite ve iyi bir bölüm kazanmak ve hayalindeki meslek ile yaşamını sürdürmek için ağır bir maratona giren öğrencileri sınavlardan önce olduğu gibi sınav sonrası da yalnız bırakmadı.

Sınavdan önce gençlere ücretsiz TYT ve AYT kitapları dağıtılırken, deneme sınavları yapılarak öğrencilerin kendilerini ölçme fırsatı verildi.

Sınavdan sonra da öğrencilerin puanları, başarı sıralamaları, üniversitelerin kontenjanları, ilgi ve yetenekleri dikkate alınarak, gelecekleri için dönüm noktası niteliğindeki tercihlerde doğru adımı atmaları ve doğru tercih yapmaları konusunda gençlere destek sağlandı.

Sincan Belediyesi Millet Kıraathanelerinde oluşturulan ofislerde uzman eğitmenlerden tercih danışmanlığı hizmeti alan gençler, memnuniyetlerini ifade ederek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkürlerini bildirdi.

Sincan ilçesinde gençlere yönelik eğitimden eğlenceye farklı türden projeler gerçekleştiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Eğitim yolculuğunun her adımında öğrencilerimizle birlikte ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Tercih sürecinde de uzman eğitimcilerimiz rehberlik hizmeti verdi. Söz verdiğimiz gibi her yolda siz gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler sizinle güçlüyüz.” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1699160/sincan-belediyesinden-tercih-danismanligi-hizmeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.