Cam silerken düşüp ölen karısına son bakışı yürek yaktı

İstanbul Kağıthane’de evinin camlarını silerken dengesini kaybeden 41 yaşındaki kadın 5. kattan aşağı düştü. Karısının ölüm haberi aldıktan sonra olay yerine gelen kocanın takati kesilince emekleyerek eşinin cansız bedenine yaklaşması ve son bakışı yürek yaktı.
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 16:54
Cam silerken düşüp ölen karısına son bakışı yürek yaktı

Olay bugün saat 14.30 dolaylarında İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde yaşandı.

Öğle saatlerinde evinde temizlik yapmaya başlayan Güllü Daldıran (41) pencereye çıkarak camları silmeye başladı. Camın üst bölmesine uzanmak isteyen kadın, dengesini kaybederek 5. kattan aşağıya düştü.

Yaklaşık 15 metre yükseklikten kaldırıma düşen Güllü Daldıran için vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaptıkları ilk kontrollerde genç kadının hayata döndürülemeyecek durumda olduğu ve yaşamını yitirdiği tespitinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Güllü Dalkıran, olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet savcısının incelemelerini tamamlaması sonrası cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kocasının son bakışı yürek yakıcıydı

Diğer taraftan eşinin öldüğü haberini alan Mehmet Dalkıran, koşarak olay yerine geldi ancak eşinin üstü bezle örtülü cansız bedenini gördüğünde takati kesilerek yere diz çöktü.

Emekleyerek eşine yaklaşan Mehmet Dalkıran, yüzündeki örtüyü kaldırarak karısına son kez baktı. Kocanın son bakışı ve kızının yakınlarına sarılıp “annem” diyerek ağlaması yürek yaktı.

http://ankaramasasi.com/haber/1701120/cam-silerken-dusup-olen-karisina-son-bakisi-yurek-yakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.