Nuh'un Ankara Makarnası’na soruşturma!

Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma açıldı.
Mevlüt Peker
|
09 Ağustos 2022, Salı - 11:29
Nuh'un Ankara Makarnası’na soruşturma!

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Nuh’un Ankara Makarnası Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin ve distribütörlerinin, alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemlerde bulunarak 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal ettikleri iddiası üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 07.07.2022 tarihli toplantısında görüşen Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak; Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma açılmasına 22-32/518-M sayı ile karar verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1702727/nuhun-ankara-makarnasina-sorusturma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.