Keçiörenli kadınlar kazanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Üreten Kadınlar Pazarı' projesi kapsamında kadınlar, kendi üretimi olan ürünleri stantlarda görücüye çıkarıyor.
Ankara Masası
|
10 Ağustos 2022, Çarşamba - 15:42
Keçiörenli kadınlar kazanıyor

Keçiören Belediyesinin ilçedeki kadınlara istihdam sağlamak için hayata geçirdiği 'Üreten Kadınlar Pazarı' projesi kapsamında kadınlar el emeklerini Başkentlilerle  buluşturuyor.

Belediye tarafından ücretsiz tahsis edilen stantlarda kadınlar, kendi üretimi olan süs eşyalarını, el işi ürünlerini, ve yaptıkları yemekleri Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda çarşamba ve cumartesi günleri  satışa sunuyor. 

"Kadınlarımız ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyorlar"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, projeye ilişkin şu sözleri dile getirdi:

"Keçiören Belediyesi olarak kadınlarımızın istihdamını önemsiyoruz. Onlar için ücretsiz satış alanı tahsis ediyoruz. Her çarşamba ve cumartesi Etlik Üreten Kadınlar Pazarı’mızda buluşan ve buraya kurduğumuz stantlarda el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştüren kadınlarımız ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyorlar. Süs eşyası, yiyecek ve tekstil ürünlerinin değer bulması açısından hayata geçirdiğimiz bu projemizle kadınlarımız aynı zamanda sosyalleşme imkânı da bulunuyor."

http://ankaramasasi.com/haber/1706087/keciorenli-kadinlar-kazaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.