Murat Ercan’dan Sincanlılara aşure ikramı

Sincan Belediyesi, mübarek Muharrem ayı vesilesiyle Sincanlılara birlikteliğin, paylaşmanın, bereketin ve bolluğun sembolü olan aşure dağıttı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, aşure kazanlarının kurulduğu Lale Meydanı’nda elleriyle aşure ikramında bulundu.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:59
Murat Ercan’dan Sincanlılara aşure ikramı

Muharrem ayının manevi atmosferinde Sincan’da aşure kazanları kuruldu. Lale Meydanı’ndaki Aşure Günü etkinliklerine katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, Sincanlılara aşure ikramında bulunarak Muharrem ayının anlam ve önemine işaret etti. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un da katıldığı aşure ikramında Sincanlılara 12 bin kişilik aşure ikramı yapıldı.

Hijyenik koşullarda dikkatle hazırlanan aşureler binlerce Sincanlıya sunulurken, Muharrem ayının hayırlar getirmesini dileyen Başkan Murat Ercan, vatandaşın ilgi göstermesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Artık Muharrem ayının başlangıcında yaptığımız Aşure Günü geleneksel hale geldi. Birliğin, beraberliğin ve bereketin sembolü olan bu özel günlerde vatandaşımızla bir araya gelmek mutluluk verici. Burada hem vatandaşımızla sohbet ediyor hem de onlara aşure ikram ediyoruz. Huzurlu bir Muharrem ayı diliyorum ülkemize ve Sincanımıza…” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1706325/murat-ercandan-sincanlilara-asure-ikrami
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.