Trabzonspor, orta saha oyuncusu Enis Bardhi ile anlaştı

Trabzonspor Kulübü, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Enis Bardhi'nin transferi için kulübü Levante ve oyuncuyla anlaşmanın sağlandığını duyurdu.
Ersin Küçükbarak
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 13:38
Trabzonspor, orta saha oyuncusu Enis Bardhi ile anlaştı


Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Enis Bardhi'nin kulübümüze transferi konusunda, Levante Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Levante Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3 milyon avro, 3 yıla yayılmış 3 taksit halinde ödenecektir." denildi.

Bardhi'ye yıllık 1300000 avro garanti ücret

Bordo-mavili kulüp, KAP'da yer alan bir diğer açıklamada ise Bardhi ile opsiyon hakkı Trabzonspor'da olmak üzere 3+1 yıllık anlaşmanın sağlandığını ve oyuncuya her bir sezon için 1 milyon 300 bin avro garanti ücret ödeneceğini bildirdi.

Menajerlik bedeli 

Opsiyon hakkının kulüp tarafından kullanılması halinde, 2025-2026 futbol sezonu için de oyuncuya 1 milyon 300 bin garanti ücret ödeneceği belirtilen açıklamada, "Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacaktır." ifadesine yer verildi.

Enis Bardhi kimdir?

Üsküp'te Arnavut bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Bardhi, gençlik kariyerine KF Skupi'de başladı. Daha sonra 2013 yılında Brondby IF'nin gençlik takımına katıldı. Ancak o yılın Kasım ayında, İKSF Prespa Birlik ile bir yıllık profesyonel anlaşmayı kabul etti. On maçta yer aldı ve kulüp için beş gol attı ve küme düşmeden kıl payı kurtulmalarına yardımcı oldu.

Ağustos 2014'te Bardhi, Macar Nemzeti Bajnokság I kulübü Újpest'e transfer oldu ve üç yıllık bir sözleşme imzaladı.

17 Temmuz 2017'de Bardhi, La Liga ekibi Levante ile yaklaşık 1,5 milyon € karşılığında üç yıllık bir anlaşma yapmayı kabul etti. La Liga'daki ilk maçına 21 Ağustos'ta evinde 1-0 kazandıkları Villarreal CF karşısında çıktı.

26 Ağustos'ta, ligdeki ilk golünü Deportivo de La Coruña'ya karşı 2-2 berabere kaldıkları direkt serbest vuruşla attı.


http://ankaramasasi.com/haber/1709621/trabzonspor-orta-saha-oyuncusu-enis-bardhi-ile-anlasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.