Ankara Büyükşehir Belediyesinin 'Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' kadınlara istihdam sağlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan kadınlara yönelik Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' programının 2.si 22 Ağustos'ta başlayacak.
Ankara Masası
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 16:33
Ankara Büyükşehir Belediyesinin 'Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' kadınlara istihdam sağlıyor

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde 'Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' programının 2.si başlayacak.

 22 Ağustos'ta başlayacak olan 'Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' programına katılmak isteyen kadınlar, 12 -17 Ağustos tarihleri arasında Ankara Büyükşehir Belediye'sinin resmi hesabından kayıt yaptırabilecek.

380 Saat ders verilecek

Sadece lise ve dengi okullardan mezun olan kadınların katılabileceği programda uzman eğitmenler tarafından 380 saat ders verilecek. Programa katılacak olan kadınlar:  çocukların gelişimsel özelliklerini ayırt etme, etkinliklerle çocukların gelişimini destekleme, buna uygun gelişimsel etkinlikler planlama ve bu konudaki temel bilgi ve becerileri öğrenmek imkânı bulacak.

Kadınlar işe girecek

Programı tamamlayan kadınlar ABB'ye bağlı Kariyer Ofislerinde bakım elemanı arayan aileler ile buluşturulacak. Ailelerin bakım elemanı ihtiyacı karşılanırken kadınlar iş sahibi olacak.

http://ankaramasasi.com/haber/1709865/ankara-buyuksehir-belediyesinin-okul-oncesi-cocuk-gelisimi-ve-egitimi-kadinlara-istihdam-sagliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.