Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi yeni mezunlarını verdi

Çankaya Belediyesi, açtığı 'Çocuk Teknoloji Evinde 'ilçede yaşayan çocuklara teknoloji ile alakalı eğitimler vermeye devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından Çocuklara teknolojiyi sevdirmeye çerçevesinde açılan 'Çocuk Teknoloji Evi' yeni mezunlarını verdi.
Ankara Masası
|
13 Ağustos 2022, Cumartesi - 15:22
Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi yeni mezunlarını verdi

Çankaya Belediyesinin çocukları teknoloji ile tanıştırmaya yönelik 2017 yılında hayata geçirdiği Çocuk Teknoloji Evi yeni mezunlarını verdi.

Bu Yaz ilk yarı eğitim dönemini 225 çocuk tamamladı. 8 - 16 yaş aralığındaki  çocuklar eğitim gördüğü süreç içerisinde   3D Tasarım, Kodlama, Robotik Kodlama eğitimlerini tamamlayarak katılım sertifikası almaya hak kazandı.

" Çağımızda teknoloji olmazsa olmaz."

Her fırsatta teknolojinin önemine değinen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız en iyi hizmetlerden birisi Çocuk Teknoloji Evini çocuklarla buluşturmak oldu. Onların teknolojiyi tanımaları, kullanmayı öğrenmeleri çocuklarımız için de bizim için de çok önemli. Çağımızda teknoloji olmazsa olmaz. Çocuklarımız ücretsiz verdiğimiz bu eğitimi başarıyla tamamladı. Çocuklarımızın başarısını kutluyor, her birinin gözlerinden öpüyorum”  diye konuştu.


http://ankaramasasi.com/haber/1711970/cankaya-belediyesi-cocuk-teknoloji-evi-yeni-mezunlarini-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.