Müzikseverler Pursaklar yaz konserlerinde buluşuyor

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta Ozan Ahmet ve Veli Erdem Karakülah Pursaklarlı müzikseverlerle bir araya geldi.
Ecem Çetin
|
14 Ağustos 2022, Pazar - 11:42
Müzikseverler Pursaklar yaz konserlerinde buluşuyor

Pursaklar Belediyesi, düzenlediği yaz konserlerinde, vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. 

Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserlerde her hafta birbirinden değerli şarkıcılar sahne alıyor.   

Yaz konserlerinin üçüncü haftasında  sahneye ilk olarak Ozan Ahmet çıktı. Ardından  Veli Erdem Karakülah, Pursaklarlı müzikseverlerle buluştu. 

Konsere çok sayıda vatandaşın yanında Pursaklar  Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de katılım gösterdi. 

"Vatandaşların kültür ve sanatı her yönüyle yaşayabilmeleri için etkinlikler düzenliyoruz"

Muhteşem konserler öncesi vatandaşlara hitap eden Başkan Ertuğrul Çetin, "Pursaklar yaz Konserleri ile vatandaşlarımızla birlikte keyif dolu bir akşam yaşamak üzere bir araya geldik. Hemşehrilerimizin ilçemizde kültür ve sanatı her yönüyle yaşayabilmeleri için farklı etkinlikler düzenliyor ve planlıyoruz. Önümüzdeki hafta cumartesi de yaz konserleri ile birbirinden değerli sanatçılarımız Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosunda ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta da bu büyük coşkuyu yaşamaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  Ankara oyun havaları ile birlikte coşku dolu, keyif dolu bir yaz akşamı geçirdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1712805/muzikseverler-pursaklar-yaz-konserlerinde-bulusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.