Baldwin’in görüntü yönetmenini vurduğu set kazasının raporu çıktı

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmenini kazara vurmasının ardından FBI raporu çıktı. Rapora göre, tetiği ünlü oyuncu çekti.
Ersin Küçükbarak
|
14 Ağustos 2022, Pazar - 14:45
Baldwin’in görüntü yönetmenini vurduğu set kazasının raporu çıktı

Hem başrolünde oynadığı hem de yapımcısı olduğu 'Rust' filminin Ekim 2021’deki çekimleri sırasında, kuru sıkı olduğunu düşündüğü tabancayla ateş eden 64 yaşındaki aktör Alec Baldwin, 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu

Olayın ardından büyük bir şok yaşayan Baldwin, boş mermilerle dolu olması gereken silahın tetiğini çektiğini sürekli olarak inkar etti ama yayınlanan son FBI raporu, durumun anlattığı gibi olmadığını ortaya koydu.

Sözcü Gazatesi'nin Daily Mail'den derlediği habere göre, FBI, sette görüntü yönetmenini öldüren silahın tetik çekilmedikçe ateşlenemeyeceği ve tetiğin de ünlü oyuncu tarafından çekildiği sonucuna vardı.

Santa Fe Şerif Departmanı da davanın Bölge Savcısına iletileceğini teyit etti.

Bu durum, Baldwin‘in hala cezai suçlamalarla karşı karşıya kalabileceği anlamına geliyor.

FBI adli tıp raporu, herhangi bir suçlama getirilip getirilemeyeceğini görmek için daha geniş bir soruşturmanın parçası olarak ölümcül kazanın tüm alanlarını inceliyordu.

http://ankaramasasi.com/haber/1713143/baldwinin-goruntu-yonetmenini-vurdugu-set-kazasinin-raporu-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.