Eşini öldürüp şartlı tahliye olan zanlı 2 kişiyi daha öldürdü

Adana’da iki kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan zanlının 2004 yılında kendisinden boşanmak isteyen karısını öldürdüğü ortaya çıktı.​
Ersin Küçükbarak
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 12:36
Eşini öldürüp şartlı tahliye olan zanlı 2 kişiyi daha öldürdü

Olay, 24 Temmuz günü saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde meydana geldi.

Otomobille gezintiye çıkan Ümit Ekmekçi (46) ile yanındaki Cumali Gültekin (28), bir sokakta karşılaştıkları Ramazan Demirtaş (32), Sergen Çelik (25), Muhammet Savah (23) ve Serhat Saygılı (23) ile tartışmaya başladı. Tartışma Ramazan Demirtaş’ın Ümit Ekmekçi’ye “sen bitmişsin” demesi ve küfürleşmeyle büyüdü.

Kavgada Demirtaş, belindeki tabancayı çıkarıp ateş açtı. Ekmekçi de tabancasıyla karşılık verince sokak savaş alanına döndü. Kavgaya karışan 5 kişi, silahlardan çıkan kurşunlarla yaralandı.

Ortalık savaş alanına döndü, 2 kişi öldü

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, silahla vurulan ve yanında tabanca bulunan Sergen Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Özel bir hastaneye kaldırılan Ramazan Demirtaş da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Hastanedeki tedavileri tamamlanan şüpheliler, taburcu edildikten sonra gözaltına alındı. Polis olay yerinde 28 boş mermi kovanı buldu.

Boşanmak isteyen eşini de öldürmüş

Emniyete götürülen şüphelilerden Ümit Ekmekçi’nin, 1 Ekim 2004’te kendisinden boşanmak isteyen ve “Bizde erkek kadını boşar. Beni boşayacaksın, yoksa görürsün” diyen eşi Sebiha Ekmekçi’yi öldürdüğü öğrenildi. Çıkarıldığı mahkemece müebbet hapis cezasına çarptırılan, duruşmadaki iyi hali nedeniyle cezası 30 yıla indirilen Ekmekçi’nin geçtiğimiz yıl şartlı olarak tahliye edildiği belirtildi.

Ümit Ekmekçi tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ümit Ekmekçi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Cumali Gültekin, Muhammet Savah ile Serhat Saygılı ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1713986/esini-oldurup-sartli-tahliye-olan-zanli-2-kisiyi-daha-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.