Başkan Enver Demirel’e asfalt için teşekkür

Etimesgut Belediyesince merkez mahallelerde yürütülen asfalt çalışması sebebiyle, 30 Ağustos ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Mevlüt Peker
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 13:52
Başkan Enver Demirel’e asfalt için teşekkür

30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Cengiz Kıran ve beraberindeki mahalle sakinleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e mahallede yapılan asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmaları sebebiyle teşekkür etti. Yapılan yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle memnun olduklarını belirten esnaf ve mahalle sakinleri, cadde ve sokakların çok güzel olduğunu dile getirdiler. 

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sabit Koçak’ın önderliğinde mahalle sakinlerinden oluşan heyet de Kazım Karabekir Mahallesi’ne yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından ötürü Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kazım Karabekir Mahallesi esnafının ve mahalle sakinlerinin yer aldığı heyet, Başkan Enver Demirel’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Etimesgut ilçesi genelinde çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Başkan Enver Demirel, “Bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Etimesgut Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan sokak ve caddelerde Kaldırım, tretuvar ve asfalt çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimizde ne eksimizi varsa tamamlıyoruz. Etimesgut’u güzelleştirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1715443/baskan-enver-demirele-asfalt-icin-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.