Kılıçdaroğlu: “Ben perakendecilere indirim talebi mektupları yazarken, sen 10 ay seyrettin Erdoğan”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarım Kredi Marketlerinde indirim talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “ Millet burnundan soluyor, sen indirim yalanları söylüyorsun” diye seslendi.
Ersin Küçükbarak
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 13:54
Kılıçdaroğlu: “Ben perakendecilere indirim talebi mektupları yazarken, sen 10 ay seyrettin Erdoğan”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinde satılan ürünlere indirim yapılması talimatı verdi.

O talimat üzerine indirimli fiyatlarla satışlar bugün başladı.

Ancak indirimler Tarım Kredi marketleriyle sınırlı kaldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu konuda sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.

"İndirim yalanları söylüyorsun"

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’na “Ben perakendecilere indirim talebi mektupları yazarken, sen 10 ay seyrettin Erdoğan” diye seslendi.

Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında “ Millet burnundan soluyor, sen indirim yalanları söylüyorsun. Yapıla yapıla 20-30 kuruşluk indirimler yapıldı. Her şeyiniz skandal. Utanın be!” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

CHP lideri Kılıçdaroğlu geçen yıl market sahiplerine mektup göndererek  10 temel ürüne zam yapılmamasını istemiş, edilecek zararı iktidara geldiklerinde karşılayacaklarını iletmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, o dönem market sahipleri ve yöneticilerine gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından "Güldük eğlendik… Şimdi şahsın tuhaflıklarını bir kenara bırakalım ve gerçek işimize dönelim. Söz verdiğim gibi, market sahibi ve yöneticilerine gönderdiğim mektubu paylaşıyorum. Milletimi de şahit olmaya davet ediyorum" notuyla paylaşmıştı.

Kılıçdaroğlu mektubunda, un, yoğ, süt, bulgur, makarna, mercimek, yumurta, peynir, tuz ve her ay bir çeşit sebzeye zam yapılmamasını talep etmişti.

http://ankaramasasi.com/haber/1715539/kilicdaroglu-ben-perakendecilere-indirim-talebi-mektuplari-yazarken-sen-10-ay-seyrettin-erdogan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.