Kartaltepe’de piknikçilere müzik şöleni

Keçiören'deki Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı’nda Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen konserde piknikçilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatıldı.
Mevlüt Peker
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 14:04
Kartaltepe’de piknikçilere müzik şöleni

Keçiören Belediyesince ilçedeki parklarda gerçekleştirilen konserler, eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Keçiören ilçesindeki Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen konserde piknikçilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatıldı. Muhteşem şarkı ve türkülerin seslendirildiği konserde vatandaşlar ailece oynayıp stres attı.

Keçiören ilçesinde yaz akşamlarının daha eğlenceli ve renkli geçmesi için uzun soluklu konser programı düzenlediklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Parklarımızı şehrimizdeki yetenekli müzisyenlerimiz için sahne yaptık. Vatandaşlarımız park konserlerimize büyük ilgi gösteriyor. Keçiören’de yaz akşamları festival tadında geçiyor. İlçemizin tüm bölgelerinde konserlerimizi düzenlemeye devam edeceğiz. Keçiören dışından da vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz.” diye konuştu.


http://ankaramasasi.com/haber/1715733/kartaltepede-piknikcilere-muzik-soleni
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.