Bilal Hancı ve Esin Çepni çifti evliliklerine ikinci bir şans verdi

Geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan Bilal Hancı ve Esin Çepni çifti boşanmaktan vazgeçerek evliliklerine ikinci bir şans daha verdi.
Ecem Çetin
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 14:41
Bilal Hancı ve Esin Çepni çifti evliliklerine ikinci bir şans verdi

Geçtiğimiz sene temmuz ayında beraberliklerini evlilik ile taçlandıran Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. 

Kararlarını açıkladıktan sonra sessizliğe gömülen Hancı ile Çepni'den güzel haber geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü fenomen boşanmaktan vazgeçtiklerini ve evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini açıkladı. 

"Ben Esin’i çok seviyorum onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum"

Hancı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar, Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirme kararı aldık. Ben Esin’i çok seviyorum onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Sizden ricam Esin’e veya anneme herhangi bir şey yazmamanız. Çünkü annemi ve Esin’i üzecek yorumlar yapıyorsunuz. Onlara yazacaklarınızı bana yazın bende deşarj olun lütfen. DM ve yorumlarım açık değer verdiklerime üzücü şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Beni sizler var ettiniz bu açıklamayı size borçluyum. Benim için zorlayıcı bir açıklama mutluyum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz."

http://ankaramasasi.com/haber/1716300/bilal-hanci-ve-esin-cepni-cifti-evliliklerine-ikinci-bir-sans-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.