Temel Karamollaoğlu'ndan 6'lı masa çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,'' 6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı'' sözlerine açıklık getirdi. Karamollaoğlu,''Kimse bir kelimeyi çarpıtarak yanlış netice çıkarmasın'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 15:09
Temel Karamollaoğlu'ndan 6'lı masa çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,ziyaretlerde bulunmak için gittiği Bursa'da 6'lı masa ile sözlerine açıklık getirdi.

''Kelimeyi çarpıtarak yanlış netice çıkarmasınlar''

Temel Karamollaoğlu,'' İttifakların eskisi kadar önemli olmadığını söylemiştik. Bunun sebebinin iktidarın bu konuda yaptğı değişiklikler Bunun hiçbir faydası yok,önemi yok demedik.'' diye konuştu.

Altılı masa çalışmalarına devam edileceğini yineleyen Saadet Partisi Genel Başkanı, ''Bizim derdimiz ilk kademede ille de iktidar olmak değil, bu sistemi değiştirmek.'' açıklamasında bulundu.

Başkanlık sistemi istismara açık bir sistemdir diyen Karamollaoğlu,''Tek kişinin dediği oluyor başka kimseyle müzakare edilemiyor. Meclis'in önemi kalmadı. Kimse bir kelimeyi alıp çarpıtarak buradan yanlış neticeler çıkarmaya teşebbüs etmemeli.''ifadelerini kullandı.

''6'lı masanın büyük bir önemi kalmadı''

Temel Karamollaoğlu'nun 'Seçime koalisyon olarak mı gireceksiniz' sorusuna,"Koalisyon diye bir şey yok artık aslında. Yani 6'lı masa benim kanaatim devam eder. Ama 6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı.'' diyerek cevap vermişti.

http://ankaramasasi.com/haber/1716343/temel-karamollaoglundan-6li-masa-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.