Kurye, hırsızın üzerine böyle uçtu!

Kurye, motosikletini çalmaya çalışan hırsızın üzerine, apartmandan uçtu. İstanbul Zeytinburnu’nda kuryenin hırsızı uçarak yakaladığı o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 17:12
Kurye, hırsızın üzerine böyle uçtu!

Hırsızlık girişimi Pazar gecesi saat 03.30 dolaylarında Zeytinburnu ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde yaşandı.

Gece geç vakitlerde sipariş getiren motosikletli kurye Cesur Dursun, motosikletinin üzerinde anahtarı bıraktı ve apartmana girdi. Tam o sırada motosikletin yanına gelen bir adam, sepetini kontrol ettikten sonra motosikletin üstüne bindi. Hırsızlık zanlısı motosikleti çalıştırıp hareket ettiği anda apartmandan çıkan kurye, merdivenlerden hırsızlık zanlısına uçan tekme attı. Neye uğradığını şaşıran hırsızlık şüphelisi motosikletle beraber yere çakıldı. Olay sonrası uçan tekme atan kurye de hafif biçimde yaralanırken, hırsız ise kendini toparlayıp olay yerinden kaçtı.

Cesur Dursun olayı anlattı

Motosikletli kurye Cesur Dursun, yaşananları şu şekilde anlattı:

“Dün bir müşterimiz beni aradı. Yedi tane mercimek çorbası istediler, bende götürdüm. Motorun üstünde anahtarı unuttum. Dalgınlığıma geldi, sonra bir baktım motor sesi geldi içeriye, bina yüksekti. Merdivenden ineceğime, yukarıdan atladım. Yukarıdan atladıktan sonra tekme ile saldırdım. Yarısı ona geldi, yarısı motoruma geldi. Elim kırıldı zannettim, 10-15 dakika yerde uzandım. Kolumu tuttum, elimde bir sıkıntı var zannettim. Motorumun önü kırıldı. Kuryelik yapıyorum, çalıştığım yerde motor bana zimmetli ekmek teknemiz. Gidiş geliş iki dakikalık bir şeydi zaten. Hırsız kaçtı abi yakalayamadım, koşamadım. Aslında koşabilseydim, yakalayabilirdim belki ama elim ağrıdığı için uzandım.”

http://ankaramasasi.com/haber/1716502/kurye-hirsizin-uzerine-boyle-uctu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.