Keçiören’de sel ve fırtınanın izleri siliniyor

Keçiören Belediyesi, Keçiören ilçesinde yaşanan sağanak yağmur ve fırtınanın ardından caddelerde ve sokaklarda biriken çamur, kum ve diğer atıkları temizlemek için gece boyunca kesintisiz çalıştı. Temizlik ekipleri ev ve işyerlerini su basan Keçiörenlilere de yardım etti. Keçiören Belediyesi fırtınanın devirdiği ağaçları, kopardığı dalları ve sel suları ile birlikte yollara sürüklenen birikintileri tüm gün temizlemeyi sürdürecek.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 10:30
Keçiören’de sel ve fırtınanın izleri siliniyor

Sel ve fırtına felaketlerinin tahribatını en aza indirebilmek için sağanak yağış ve fırtınanın başladığı ilk andan itibaren topyekûn sahada bulunduklarını ve alınabilecek tüm önlemleri aldıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşenden fazlasını yaptık ve vatandaşımızın yanında olduk. Ekiplerimiz temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Hizmet sınırlarımız içinde olup olmadığına bakmaksızın vatandaşlarımıza el uzatıyoruz. İnşallah bir daha böyle acılar, sıkıntılar yaşamayız." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Başkent’te yaşanan ve can kaybına yol açan sel felaketinin ardından yaptığı uyarıları tekrar hatırlatan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ankara`nın büyük bir altyapı sorunu var. Ankara’nın altyapısı ivedilikle yenilenmeli. Mazgallar temizlenmeli. Bir an önce gereken yapılsın, yağmur-kanal projesi tamamlansın, insanlarımızı kaybetmeyelim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralarımızı birlikte saracak, bu felaketin izlerini beraber sileceğiz.” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1717320/keciorende-sel-ve-firtinanin-izleri-siliniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.