Miniklerden Endemik Vadi’de tiyatro gösterisi

Yaşam Merkezinde eğitim gören öğrenciler, Pursaklar Belediyesinin açtığı günden bu tarafa sanata, kültüre ve doğal hayata yeni pencere açan Endemik Vadi’de tiyatro gösterisi yaptı.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 13:00
Miniklerden Endemik Vadi’de tiyatro gösterisi

Pursaklar Belediyesi tarafından sanatsal, kültürel, eğitim ve sportif alanlarda faaliyet gösteren Yaşam Merkezi’ndeki Drama Atölyesinde eğitim alan ve yeni beceriler kazanan minik öğrenciler, hazırladıkları tiyatro gösterilerini Endemik Vadi’de izleyenlerin beğenisine sundu.

Drama öğrencileri ilk olarak Endemik Vadi’de bulunan Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve endemik bitkileri yakından inceleyerek doğal bir ortamda, yeşille iç içe yeteneklerini sergileme imkânı buldular.

Yaşam Merkezi Drama Atölyesi öğrencilerinin doğal ortamda, tertemiz havanın tadını çıkararak tiyatro gösterilerini gerçekleştirdiğini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Yaşam Merkezi Drama Atölyemizde eğitim alan öğrencilerimiz Endemik Vadi’de tiyatro gösterisi yaptılar. Öğrencilerimizin alışık oldukları hayatın dışında bir hayat deneyimleyerek, Endemik Vadi’de becerilerini sergileme imkânı sunuyoruz. Sanat kurslarımızın doğayla iç içe olarak açık alanlarda yapılması bizleri mutlu ediyor. Yetenekli çocuklarımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın yeteneklerini daha da ileriye taşımaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1717902/miniklerden-endemik-vadide-tiyatro-gosterisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.