Emre Kartal Avrupa şampiyonu oldu

Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcularından Emre Kartal, Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda 89 kg sıkletinde Avrupa şampiyonu oldu.
Ankara Masası
|
16 Ağustos 2022, Salı - 13:33
Emre Kartal Avrupa şampiyonu oldu

Halter sporcusu Emre Kartal Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırdı. 

Pursaklar Belediyesi Spor Kulübünde halter sporcusu olan Emre Kartal, Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda 89 kilogram sıkletinde Avrupa şampiyonu oldu.

Türkiye'yi temsil eden milli sporcu Emre Kartal, Polonya'nın Başkenti Varşova'da düzenlenen  Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonasında 89 kg’da koparma, silkme ve toplamda 3 altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şampiyon olan Emre Kartal'ı arayarak tebriklerini iletti.

"Gençlerimizi, sporla buluşturmaya devam edeceğiz"

Başkan Ertuğrul Çetin, Kartal'ın Türkiye'yi ve Pursaklar Belediyesini gururlandırdığını belirterek şu şekilde konuştu: "Genç sporcularımız, Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor. Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonasında erkekler 89 kiloda Kulübümüz antrenörü ve milli takımda görevli Murat Akyüz ve kulübümüz milli sporcusu Emre Kartal koparma, silkme ve toplamda 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Bizler, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla buluşturmaya, ülkemize hizmet etmeleri için hazır hale getirmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Bizlere büyük bir gurur yaşatan antrenörümüzü ve sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" 

http://ankaramasasi.com/haber/1718082/emre-kartal-avrupa-sampiyonu-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.