Gençler hafta sonu Pursaklar'da buluşuyor

Sanat, kültür, teknoloji ve bilim alanlarında çeşitli etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Gençlik Konserleri çerçevesinde Canbay Wolker’ı sanatseverlerle buluşturuyor.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 14:08
Gençler hafta sonu Pursaklar'da buluşuyor

Çeşitli kültürel ve sosyal programlarla Pursaklılara keyifli bir yaz geçirme fırsatı sağlayan Pursaklar Belediyesi, yeni bir müzik resitali ile halkın karşısına çıkıyor.

Pursaklar Yaz Konserleri ile ağustos ayının ilk haftasına kadar ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmayı sürdüren Pursaklar Belediyesi, Gençlik Konserleri kapsamında Canbay Wolker’ı pazar günü Emek Caddesinde sahneye çıkaracak.

Sosyal ve kültürel programlarla Pursaklıların yaz akşamlarını dolu dolu geçirmeleri için etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Hemşehrilerimizin kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden farklı etkinliklerimize hızla devam ediyoruz. Pazar günü Pursaklar Gençlik Konserleri kapsamında Canbay Wolker'ı ilçemizde ağırlayacağız. Emek Caddesinde düzenleyeceğimiz konserle gençlerimizi müziğe doyuracağız. Tüm gençlerimizi bu büyük coşkuyu yaşamaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1719729/gencler-hafta-sonu-pursaklarda-bulusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.