Erkan Seyhan​: Şereflikoçhisar'da Ankaprak'ın minyatürünü yaptılar

AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin AK Parti döneminde yapılan arıtma tesisinin irtibarsızlaştırarak açmadığını söyledi. Seyhan "Ankapark'ın minyatürünü Şereflikoçhisar arıtma tesisine yaptılar" dedi.
Ankara Masası
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 13:07
Erkan Seyhan​: Şereflikoçhisar'da Ankaprak'ın minyatürünü yaptılar

AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Şereflikoçhisar'ın masaya yatırıldığı programda Seyhan, ilçenin gündeminin köstebek yuvasına dönen yollar olduğunu söyledi. Seyhan, büyükşehir tarafından yollarda herhangi bir yama veya düzeltme çalışması yapılmadığına vurgu yaptı.

Seyhan, ilçede bir işsizlik sorunu olmadığını, yüzde 90 oranında iş beğenmeme durumunun olduğunu aktararak "Bir çok alanda işçi arayan firmalar var" şeklinde konuştu.

"O yardımların 4’te 1’ini alamazlar"

Şereflikoçhisar'da sosyal yardım alan kişilerin sayısının arttığı iddialarına ilişkin ise Seyhan, afaki bir artış görmediklerini belirterek yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı yardımların miktarını eleştiren Erkan Seyhan "Sayın Mansur Yavaş döneminden önce Melih Gökçek ve Mustafa Tuna ailelere 3 çeşit yardım gönderiyordu. Şimdi soruyoruz, karta yüklenen parayla verilen yardımların yüzde kaçını alabiliyorlar. Algı yapmasınlar. İddia ediyorum, o yardımların 4’te 1’ini alamazlar." diye konuştu.

" AnkaPark'ın minyatürünü Şereflikoçhisar arıtma tesisinde yaptılar"

"AK Parti 20-25 sene altyapıya çivi bile çakmadı. Bir arıtma tesisi yaptılar onu da bitiremediler" eleştirilerine de yanıt veren Seyhan, şunları söyledi;

AK Parti’nin Şereflikoçhisar'a yaptıkları, kazandırdıkları ortada. Biz Mustafa Tuna döneminde atık su arıtma tesisinin en az yüzde 95’ini tamamladık.

Havuzlarını, idari binalarını, jeneratöründen pompalarına, enerji nakil hatlarından sistemine kadar tamamladık. Hatta test edildi, devriye alındı kontrol edildi, tamamen her işini bitirdik.

Seçim geldi seçimde bu firmanın ücretini ödemeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Şereflikoçhisar'ın arıtma tesisini kaderine terk etti. Adam işi bitirmiş şu anda tesis devriye alınacak durumdayken sırf hizmeti irtibarsızlaştırmak için AnkaPark'ın minyatürünü Şereflikoçhisar arıtma tesisine yaptılar. İrtibarsızlaştırmak için firmanın ücretini ödemediler. Firmada ücretini alamayınca oraya getirdiği jeneratörünü pompalarını söktü geri götürdü.

Örnek veriyorum o gün 5 milyona mal olan iş, bugün daha fazlasına mal olarak Ankara’nın cebinden bu parayı çıkardı. 

AK Parti döneminde neler yapıldı?

AK Parti döneminde Şereflikoçhisar'a yapılan hizmetlere ilişkin bilgi veren Seyhan "Peçenek Barajı’nı ve içme suyu hattını yapan, ilçenin su sorunu çözen AK Parti hükümetidir. Doğal gaz geldi. Devlet hastanesi, rehabilitasyon merkezi, üniversite kampüsü, gençlik merkezi, TOKİ, SSK Binası, öğrenci yurdu, yeni okul binaları, şehir stadyumu, elektrik ve Telekom hatlarının yer altına alınması, 40’ın üzerinde park ve bahçe, AK Parti döneminde yapıldı." dedi.

Belediye Başkanı Memiş Çelik'in de oldukça başarılı olduğunu vurgulayan Seyhan, vaatlerinin yüzde 90'ını tamamladığını bildirdi. 

Seyhan, ilçede AK Parti'ye olan teveccühün her geçen gün artmaya devam ettiğini de bildirerek " Şereflikoçhisar Cumhurbaşkanı'na 2018’de verdiği desteğin daha fazlasını 2023’te verecektir. Oy oranımızın yüzde 70’e ulaşacağını biliyoruz. Bir yandan şikayetler varken, sorunun Cumhurbaşkanı’nın çözeceğine inanılıyor." şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1721441/erkan-seyhan-sereflikochisarda-ankaprakin-minyaturunu-yaptilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.