Doğu Perinçek sinirlerine hakim olamadı

Doğu Perinçek, "Herhangi bir gizli servisle çalıştınız mı?" sorusunu yönelten kadın sunucuya oldukça sert tepki verdi.
Ankara Masası
|
17 Eylül 2020, Perşembe - 22:16
Doğu Perinçek sinirlerine hakim olamadı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Haber Global kanalında Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu.

Gündemin konuşulduğu programında bir anda sinirler gerildi.

Jülide Ateş’in “Doğu Perinçek herhangi bir gizli servisle çalıştı mı?” sorusuna sinirlenen Doğu Perinçek " Siz bunları hangi cesaretle bu soruyu sorabiliyorsunuz" derken oldukça sert bir cevap verdi.

Perinçek, tepkisinin ardından kadın sunucuya “Bunları yayınlamazsan siz namuslu değilsiniz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de sizin arkanızı koruyup kollayan biri var mı?”

Jülide Ateş, Enver Altaylı’nın ifadelerinden yola çıkarak “2000’lere doğru Aydınlık Gazetesi’nde her zaman ilk defa yayınlanan gizli belgelere ulaşıyorsunuz. Bir gazetecinin veya siyasetçinin giremeyeceği çok özel yerlere giriyorsunuz. Devletin kritik kademelerinden edindiğiniz özel bilgiler var. Ve bu kadar kritik belgelere ulaşırken de spesifik bir tehdit de yaşamıyorsunuz. Yargılanan Enver Altaylı ifadesinde size yer veriyor ve şöyle bir söylemde bulunmuş; “Bana yöneltilen suçlamalar Rus istihbarat teşkilatının Doğu Perinçek’in iddiaları. Perinçek parayı kim verdiyse onun için çalışan biridir. Mehmet Eymir onu çok iyi anlatır. Perinçek bugün kanal kanal dolaşıp hakkımda suçlamalar yapıyor. Savcılığın yaptığı suçlamalar Rusçuların, Perinçek’in suçlamaları” diyor sizin için. Rus ya da başka bir istihbarat servisiyle tanışıklığınız oldu mu? Türkiye’de sizin arkanızı koruyup kollayan biri var mı? Doğu Perinçek herhangi bir gizli servisle çalıştı mı?” sorunu yöneltti.

“Bunları yayınlayacaksınız. Bunları kesemezsin”

Bu soru karşısında oldukça sinirlenen Perinçek “Bunu ancak gizli servislerin elemanları bana sorar başkası soramaz. Vereceğim cevap budur. Siz bunları hangi cesaretle Türkiye’nin en kişilikli, karakterli, ahlaklı insanına böyle sorular sorabiliyorsunuz. Vatan Partisi Amerika’nın tüm planlarını bozan partidir. Ermeni soykırımını yok eden partidir. Silivri duvarını yıkan partidir. PKK’nın FETÖ’nün üzerine yürümesini sağlayan partidir. Onun için Amerika’nın acısı vardır. CIA’nın acısı vardır. MİT içindeki CIA görevlilerinin acısı vardır. Siz de aynı acıyı paylaşıyor musunuz da bu soruları soruyorsunuz. Bunları yayınlayacaksınız. Bunları kesemezsin. Bunları yayınlamazsan siz namuslu değilsiniz. Bunları yayınlamazsanız sizlerin gazetecilik namusunuz  yok.” Diye cevap verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/172282/dogu-perincek-sinirlerine-hakim-olamadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.