Pursaklar’da Çorum usulü su böreği ve katmer eğitimi

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerlerine, Usta Kadriye Özşahin tarafından Çorum usulü su böreği ve katmer yapımı eğitimi verildi.
Mevlüt Peker
|
19 Ağustos 2022, Cuma - 14:49
Pursaklar’da Çorum usulü su böreği ve katmer eğitimi

Yeni şeflerin istihdam edilmesine destek sağlamak maksadıyla hem teorik hem de pratik eğitimler veren Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde bu kez de kursiyerlere Çorum usulü su böreği ve katmer yapımı eğitimi, işin ustası tarafından verildi.

Usta Kadriye Özşahin, Türkiye genelinde tanınırlığını artırmak amacıyla Çorum usulü su böreği ve katmer yapmanın püf noktalarını tüm detaylarıyla öğretti.

Kursiyerlerin eğitimlerini usta ellerden almayı sürdüreceklerini kaydeden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Çorum’dan misafir olarak gelen Usta Kadriye Özşahin, Hüma Sultan Hanım Evimizdeki pastacılık kursu öğrencilerimize uygulamalı olarak Çorum usulü su böreği ve katmer eğitimi verdi. Usta hocamız kursiyerlerimize, öğrenmek istedikleri yemekleri en ince ayrıntısına kadar detaylı olarak gösterdi. Bana da göndermişler. Teşekkür ederim ellerinize sağlık. Yeni beceriler öğrenmek isteyen tüm hanımlarımızı kurslarımıza davet ediyorum.” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1723024/pursaklarda-corum-usulu-su-boregi-ve-katmer-egitimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.