Osman Gökçek,''5 kez bir insan tesadüfen belediye başkanı seçilemez''

Armağan Çağlayan'ın 'Zor Ama Yine De Sor' programının konuk olan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, babası Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in görevden alınma sürecini konuştu.
Onur Çetinkaya
|
21 Ağustos 2022, Pazar - 16:54
Osman Gökçek,''5 kez bir insan tesadüfen belediye başkanı seçilemez''

Osman Gökçek,Armağan Çağlayan'ın 'Zor Ama Yine De Sor' programının konuk oldu.

Programda hayata ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Gökçek, babası Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in görevden alınma sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanlıkları noktasında Cumhurbaşkanının bugüne kadar birilerini görevden alayım,aşağıdan birilerini getireyim hamlesi olmadı daha doğrusu Türkiye'de olmadı diyen Osman Gökçek,'' Bu yüzden bu şaşırtıcı geldi ama bu hamle bir şeyi yanlış yaptığınız, bir şeyi yapamadığınız için oluduğunu ben düşünmüyorum.  '' diye konuştu.

''5 kez bir insan tesadüfen belediye başkanı seçilemez''

Melih Gökçek'in 5 kez üst üste belediye başkanlığı seçllmesine değinen Osman Gökçek, Benim babam Ankara'da 23 yıl belediye başkanlığı yaptı. 5 dönem üst üste seçildi. 5 kez bir insan tesadüfen belediye başkanı seçilemez. Halkın oyunu alamazsa seçilemez.'' ifadesini kullandı.

Babasının görevden alındıktan sonra üzüldüğünü belirten  Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü,''Burada sizin partinizin bir takdiri var. Üzüldünüz mü derseniz evet üzüldüm. Ama üzülmem partinin aldığı kararlara da bir hamle yaptırmamızı gerektirmez. İşe bakış açınız önemli.Siz dava şuuru ile bakıyorsanız,millet, vatan, hizmet her şekilde devlete yapılacak iyi işler için bakıyorsanız sizin için kötü olan şeyler belki sizin imtihanınız. '' dedi.

''Babama görev verirken iyi de,aldığında mı kötü olacak ?''

Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ise duruşunun aynı olduğunu dile getirdi,''
Benim babam 3 dönem sayın Cumhurbaşkanı döneminde aday oldu. Babama belediye başkanlığını verirken iyi de, babamı görevden aldığında mı kötü olacak ? Böyle mantığı doğru bulmuyorum.'' açıklamasında bulundu.

 Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise oğlu Osman Gökçek'in, programdaki o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Armağan Çağlayan soruyor, Osman Gökçek cevaplıyor ifadelerini kullandı.


http://ankaramasasi.com/haber/1733182/osman-gokcek5-kez-bir-insan-tesadufen-belediye-baskani-secilemez
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.