Tan Taşçı'nın Türkiye'deki olaylara yer verdiği klibi gündem oldu

Tan Taşcı'nın içinde toplumsal olayları barındırdığı 'Zor isimli zor' şarkısı dün akşam klipiyle birlikte yayınlandı. Klip kısa sürede binlerce kişi tarafından tıklandı.
Ankara Masası
|
22 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:08
Tan Taşçı'nın Türkiye'deki olaylara yer verdiği klibi gündem oldu

Tan Taşcı 'Zor işimiz zor' dedi. 

Şarkıcı Tan Taşcı, yeni şarkısının çok konuşulan klipini dün akşam saatlerinde resmi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

Yayınlanan klip binlerce kişi tarafından yorum aldı. Vatandaşlar, Tan Taşcı'ya toplumsal sorunları konu alan klip için teşekkür etti. 

Sağlıkta şiddette, kadın cinayetlerinden kaçak göçmenlere kadar birçok sorunu tek tek izleyicilere tekrar yaşatan klip kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Acı tabloyu tekrar insanlara gösteren şarkının sözleri şu şekilde

" Boşuna ziyan edip kararttın resmimizi Benim bir gerçeğim var seninkilerin çok ötesi Çaldığın baharların al bu da son bir yenisi Zor işimiz, zor. 

Yahu dur böyle nefret Böyle vurmak mı olur Yahu dur insan olmak Neden, neden bu kadar zor?

 Anlamak zor Kime sorsan düzelmiyor Yanmış dünyam Doymuyor halinden Korkmuyor kendinden Ceylanın gözünden utanmıyor Yaradılan

Boşuna ziyan edip kararttın resmimizi Benim bir gerçeğim var seninkilerin çok ötesi Çaldığın baharların al bu da son bir yenisi Zor işimiz, zor."

http://ankaramasasi.com/haber/1733645/tan-tascinin-turkiyedeki-olaylara-yer-verdigi-klibi-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.