Pursaklar Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi Ziyaretçilerini Bekliyor

Pursaklar Belediyesi'nin inşa ettiği Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi soyu tükenme tehlikesindeki hayvanlara ev sahipliği yapıyor.
Ankara Masası
|
23 Ağustos 2022, Salı - 13:21
Pursaklar Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi Ziyaretçilerini Bekliyor

Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi hayvansever vatandaşları ağırlıyor.

Konumu itibariyle temiz bir havaya sahiplik yapan olan Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi içerisinde 20 farklı kanatlı kuş türüne yuva oluyor.

Oldukça şık bir görünüme sahip olan Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanların tanıtımını yaparken, çocuklara hayvan sevgisini de aşılıyor.

Başkan Çetin,vatandaşları tesise davet etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, tesisin çocukların kanatlı hayvanları yakından tanıması için önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Çetin, "Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte özellikle çocuklu ailelerimizin ziyaret etmek isteyecekleri alanın başında gelen Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisimizde 20 farklı kanatlı hayvan türüne ev sahipliği yapıyoruz. Kümes hayvanlarımızın bakımı hekimlerimiz tarafından günlük olarak gerçekleştiriyoruz. Veteriner hekimlerimiz kontrolü altında kaybolmaya yüz tutmuş kanatlıları çoğaltarak doğaya salmayı da planlıyoruz Keyif dolu bir gün geçirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi tesislerimize bekliyoruz’’ diye konuştu.

Sokak hayvanları da unutulmuyor

İçinde kanatlı hayvanların bulunduğu Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi , sokak hayvanlarının rehabilite edilmesine, onların aşısından kısırlaştırılmasına kadar birçok tedavi yöntemi de uygularken  kuluçka ve ana kucağı makinesi ile de civciv üretimi yapıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1735559/pursaklar-evcil-hayvanlar-ve-veterinerlik-tesisi-ziyaretcilerini-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.