Eyyüp Tekiner'den Mansur Yavaş'a davet

AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner, ilçede yolların çok kötü durumda olduğunu belirterek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Elmadağ'a davet etti.
Ankara Masası
|
23 Ağustos 2022, Salı - 13:01
Eyyüp Tekiner'den Mansur Yavaş'a davet

AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elmadağ'da da gündemin hayat pahalılığı olduğunu ifade eden Tekiner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptıklarını sahada anlattıklarını söyledi.

Tekiner "Pandeminin getirdiği bir sorunlar oldu. Dünya üretiyordu, pandemiyle birlikte üretim durdu. Esnafımız ve vatandaşlarımız zor günler geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde pandemiyi rahat atlattık. Gerekli destekler verildi. Vatandaşımız enflasyona ezdirilmedi." dedi.

AK Parti Elmadağ'a hangi yatırımlar yaptı?

İlçede istihdam konusunda bir sıkıntının olmadığını belirten Eyyüp Tekiner, Roketsan, MKE başta olmak üzere büyük ve orta ölçekli fabrikaları barındıklarını aktardı. 

Tekiner, tarım anlamında da arpa, nohut, ayçiçeği gibi ürünlerin yanı sıra son dönemde mercimek üretimine de başladığını söyledi.

AK Parti'nin Elmadağ'a yaptığı hizmetleri tek tek sıralayan Tekiner şunları kaydetti;

Elmadağ’da doğal gaz yoktu. 2011-12 yıllarında doğal gazla tanıştı. İlçemiz diğer taşra ilçelerine bakarak doğal gazla tanışan ilk ilçe oldu. Arıtma tesisi yaptık, Kargalı Barajını yaptık, Türkiye’nin ilk ters barajı. Yollar, kapalı pazar yerleri, kültür merkezi, alt geçitler, alt yapı çalışmaları, adliye binası, mesire alanı, parklar, huzurevi, meslek yüksekokulu getirdik.

"Attıkları asfalt ertesi gün çöktü"

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın'ın 2019 seçimlerinde bir çok vaatte bulunduğunu belirten Tekiner, vaatlerin çoğunu gerçekleştiremediğini aktardı.

Tekiner "Başkanın bir çok projesi vardı. Samsun Yolu projesi vardı, otellerin, yöresel ürünlerin olacağı bir projeden bahsetti. Şimdi bakıyoruz, ortada bir şey yok yapamaz. Arsalar, vatandaşlarımıza ait. CHP’nin Elmadağ’a yaptığı tek bir bina yok. Öğretmenevi projesi vardı. Belediye binasını kapatacaklarını orayı öğretmenevi yapacaklarını belirtti. Ancak şuanda hiçbir çalışma yok. Hasanoğlan’a bir mezbahane yapılacağı söylendi yapılamadı. Kapalı spor salonu yapılacağı söylendi yapılamadı. Asfalt çalışması yapıyorlar onda da belediyenin önüne attıkları asfalt çöktü. Ertesi gün yama yaptılar." dedi.

Elmadağ'a müjde

Tekiner, ilçede yapılan kentsel dönüşümün ise belediyenin CHP'ye geçmesiyle durduğunu söyledi. 

Canlı yayında Elmadağlılara bir müjde veren  Eyyüp Tekiner,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'la yapılan görüşmeler neticesinde 13 Eylül'de kentsel dönüşüm projesinin tekrar ihaleye çıkacağını, 550 günde 432 konutluk projesinin yapılacağını bildirdi.

Mansur Yavaş'a davet

AK Partili belediyelerde Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) CHP'li olduğu için Elmdadağ'a daha çok yatırım yaptığı algısı olduğunu aktaran Tekiner "İnanın Elmadağ’da ABB’nin yatırımını göremiyoruz." dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı Elmadağ'a davet eden Eyyüp Tekiner "Ana caddelere asfalt atıyorlar ama gelip ara sokakları bir görsünler. Asfaltlar ne durumda. Mansur Yavaş’ın yaptıkları, Melih Gökçek ve Mustafa Tuna’nın yaptıklarının zekatı bile olamaz." şeklinde konuştu.

Parti çalışmalarına ilişkin de konuşan Tekiner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rekor oyla tekrar seçileceğini iddia etti. 

AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner, oy hedeflerinin minimum yüzde 54 olduğunu söyledi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1735687/eyyup-tekinerden-mansur-yavasa-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.