Anahtarı kontakta unutunca ekmek teknesinden oldu

Denizli'de kuryelik yapan Hamdi Bayhan sipariş götürdüğü sırada motorun anahtarını üzerinde unuttu. Anahtarın unutulmasını fırsat bilen hırsız saniyeler içinde motoru çaldı.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:27
Anahtarı kontakta unutunca ekmek teknesinden oldu

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde meydana geldi.

Motokuryelik yapan 22 yaşındaki Hamdi Bayhan sipariş götürmek için yola çıktı. Kargoyu teslim edeceği noktaya gelen Bayhan motorunu Lise caddesine park etti.

Ayhan bir anlık dalgınlıkla motosikletin anahtarını kontakta unutarak sipariş teslim edeceği 1. kattaki eve gitti. 

Motosiklet çalındı

Kuryenin binaya girdiğini gören 2 şüpheliden biri anahtarı üzerinde olan  motosikleti çalıp bölgeden uzaklaştı. 

Hamdi Bayhan motosikletini park ettiği yere gelince çalındığı anlayarak 112 Acil Çağrı merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını izleyerek hırsızın peşine düştü.

"40 saniyede çalmışlar"

İlk defa anahtarı motosikletin üzerinde unuttuğunu belirten Bayhan,  Dün öğleden sonra saat 16.00 sıralarında paket vermeye gittim. Zaten müşteri 1. katta bulunuyordu. Bende kontağı kapatıp anahtarı üzerinde bıraktım. Hırsız ilk önce çevrede dolanıyor ve daha sonra motorumu alıp götürüyor. Ben de aşağı indiğimde sağıma ve soluma baktığımda motorumu bulamadım. Ondan sonra polisi aradım. Görüntüyü izlediğimde 2 kişinin 3 defa defa motorun etrafında dolandığını gördüm. Daha sonra motorumu alıp gidiyor. 4 yıldır kuryelik yapıyorum ve ilk defa anahtarı kontakta bıraktım. Bunun sonucunda ise motorum çalındı. Hiç böyle bir şey daha önce başıma gelmedi. İlk defa unuttum anahtarı, çünkü biraz yoğunluk ve acelemiz vardı. Ben direk paketi hızlıca verip geleyim hesabı yapmıştım ama o sırada da motoru aldılar. Motorumu toplam 40 saniyelik bir sürede profesyonel şekilde çalmışlar” diye konuştu

http://ankaramasasi.com/haber/1736910/anahtari-kontakta-unutunca-ekmek-teknesinden-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.