Yeni üniversitelilerden Çankaya Belediyesine teşekkür

Çankaya Belediyesinin lise ve üniversite adaylarına Çankaya Akademi olarak verdiği ücretsiz kurslardan YKS yerleştirme sonuçları geldi.
Ankara Masası
|
27 Ağustos 2022, Cumartesi - 13:40
Yeni üniversitelilerden Çankaya Belediyesine teşekkür

Çankaya Belediyesi'nin lise ve üniversite adaylarına yönelik Liseye Geçis Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için Çankaya Akademi olarak başlattığı kurslardan güzel sonuçlar geldi.

YKS sınavına hazırlık kurslarına katılan öğrenciler ücretsiz kurs imkanı ve psikolojik rehberlik desteğinden dolayı Çankaya Belediyesine teşekkür etti.

Çankaya Akademi kurslarından yararlanan,  Bahar Orhan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Ege Yılmaz Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde  Zeynep Köksoy Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümünde bu yıl üniversiteye başlayacak.

"Çok güzel destek aldık"

Psikoloji bölümünü kazanan Zeynep Köksoy,  Buraya bir öğretmenimin reklamı görmesi sayesinde başvurdum. Evdeyken çok düzenli çalışamıyordum ama buradayken daha düzenli çalışma imkanım oldu. Verilen eğitim ve ek kaynaklar ile çok güzel destek aldık. Buranın desteğiyle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım. " diye konuştu.

"Ailelerimizin maddi bir külfete girmemesi açısından da çok iyi oluyor"

Üniversiteli Bahar Orhan, "Çankaya Belediyesi kurslarının hem eğitim konusunda hem de psikolojik danışmanlık olarak çok faydasını gördüm. Ayrıca hem verilen eğitimlerin hem de dağıttıkları kitapların tamamen ücretsiz olması ailelerimizin maddi bir külfete girmemesi açısından da çok iyi oluyor. Önümüzdeki dönemde Çankaya Belediyesi’nin eğitimlerinden 4 bin öğrencinin yararlanacağını duydum, onlara da çok yararlı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Çankaya Akademi’yi tavsiye ederim"

Geleceğin diş hekimi Ege Yılmaz şöyle konuştu "Çankaya Akademi bana gerek akademik gerekse psikolojik destek anlamında çok büyük yardım sağladı. Ailelerimizin ekonomik olarak zorluk çektiği bu dönemde verilen eğitimlerin ücretsiz olması da çok büyük bir destek. Önümüzdeki senelerde üniversiteye hazırlanan tüm arkadaşlara Çankaya Akademi’yi tavsiye ederim çünkü çok faydasını göreceklerinden eminim. Çankaya Belediyesine öğrencilere verdiği eğitim desteğinden dolayı teşekkür ederim." 

http://ankaramasasi.com/haber/1741205/yeni-universitelilerden-cankaya-belediyesine-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.