Cemal Enginyurt gelen elektrik ve doğalgaz zammına tepki gösterdi

Cemal Enginyurt, elektrik ve doğalgaza gelen zamma tepki gösterdi. Enginyurt, "Doğalgaz buluyor, zam yapıyorsunuz. Elektrik üretimi rekor kırıyor, zam yapıyorsunuz. Siz bu Milleti sevmiyorsunuz. Yönetemiyorsunuz, gideceksiniz" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 12:46
Cemal Enginyurt gelen elektrik ve doğalgaz zammına tepki gösterdi

Elektrik ve doğalgaza zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 20,4, sanayide yüzde 50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 49,5 oranında artışa gidildi.

Elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20, sanayide yüzde 50, ticarethane abonelerinin tarifesine yüzde 30 zam yapıldı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından gelen zamlara tepki gösterdi.

"Elektrik ve doğalgaza zam. Yaparsa AKP yapar"

Enginyurt "Gecenin son müjdesi! Elektrik ve doğalgaza zam. Yaparsa AKP yapar. Bu kışı nasıl geçireceksiniz. Yönetemiyorsunuz ilk seçimde gideceksiniz. Devr-i Sabıkla hesap vereceksiniz." dedi. 

"Böyle oldu demeye devam. Yazıklar olsun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Hayat pahalılığı var, fakat bunda da bir hayır var' dediğini hatırlatan Enginyurt, "Elektrik ve Doğalgaza zam geldi. Reisinin her sözünde keramet arayanlar! Nasıl mutlu musunuz? Dış güçler deveye girdi. Rusya da savaş var. Dolar arttı da böyle oldu demeye devam. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı. 

Enginyurt, "Her Doğalgaz buldukça zam geliyor. Hayırdır döşenen borular, yanlış yere mi gitti? Abdurrahman ses versene." şeklinde konuştu.

Enginyurt, şunları da aktardı: 

"Siz bu milleti sevmiyorsunuz"

"Enerji Bakanı @fatih_donmez elektrik üretiminde rekor kırdık dedin, rekor zam yaptınız. Doğalgaz buluyor, zam yapıyorsunuz. Elektrik üretimi rekor kırıyor, zam yapıyorsunuz. Petrolün Varil fiyatı düşüyor, zam yapıyorsunuz."  Siz bu Milleti sevmiyorsunuz. Yönetemiyorsunuz, gideceksiniz."

http://ankaramasasi.com/haber/1747847/cemal-enginyurt-gelen-elektrik-ve-dogalgaz-zammina-tepki-gosterdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.