21 yaşındaki Hüseyin Çevik işkence sonrası öldürülmüş

Sincan'da feci şekilde öldürülen 21 yaşındaki Hüseyin Çevik'in darp edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Çevik'in arkadaşı Sefa Yıldız, "Hüseyin’i kızı kaçıran kişi sandıkları için öldürmüşler" dedi.
Ankara Masası
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 17:28
21 yaşındaki Hüseyin Çevik işkence sonrası öldürülmüş

Olay Sincan’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, 21 yaşındaki Hüseyin Çevik arkadaşının kaçırdığı kızın yakınları tarafından akşam 20.30 sıralarında evinden alıkoyularak, zorla minibüse bindirildi.

Şahıslar, Çevik’e işkence ettikten sonra Fatih Devlet Hastanesinin önüne bırakarak kaçtı. Çevik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Çevik’in cenazesi bugün Beypazarı’nda toprağa verildi

Cinayetin sebebi hala netlik kazanmazken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Polisin diğer zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çevik'in öldürülmesine ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Çevik'in araç içinde darp edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

" Aletlerle işkence ettikten sonra hastane önüne atmışlar"

Çevik’in yakın arkadaşı olan Sefa Yıldız ise, arkadaşının öldürülmesine ilişkin detayları paylaştı.

Hüseyin Çevik’in bir arkadaşına ‘kız kaçırma’ olayında yardım ettiği için öldürüldüğünü öne süren Yıldız, “Dört kişi akşam saat 8:30 gibi Hüseyin’i evden alıyorlar. Eve baskın yapıyorlar. Sonra da sopalı bıçaklı işkence yapıyorlar. Aletlerle işkence ettikten sonra hastane önüne atmışlar. Arkadaşım 5 gündür korkudan evden dışarı çıkamıyordu. Başına gelecekleri biliyordu. Evden aldıkları sırada kimse de engel olamamış. Konuşturmak için almışlar. Konuşmayınca da öldürmüşler. Hüseyin’in suçu yok. Sorgulamak için peşine düşmüşler. Arkadaşı, Hüseyin’e ‘Bana yardım et’ demiş. O da yardım ediyor kızın kaçırılmasına. Hüseyin’i kızı kaçıran kişi sandıkları için öldürmüşler. Bunu yapanların da daha önce benzer çok olaylarını duyduk” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1750521/21-yasindaki-huseyin-cevik-iskence-sonrasi-oldurulmus
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.