Metin Külünk: "Sokak arınma istiyor"

Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, bir arınma süreci yaşandığını belirterek, “AK Parti bugüne kadar nasıl en zor dönemleri hep kendini yenileyerek, aşarak başardıysa bu dönemi de sayın Erdoğan liderliğinde kendini yenileyerek, aşarak başaracaktır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 18:02
Metin Külünk: "Sokak arınma istiyor"


Metin Külünk, Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başardıklarını ve muhalefetin salt Erdoğan gitsin de ne olursa olsun perspektifini doğru okuduğunu belirten Külünk, “Millet şunu istiyor. biz sayın Erdoğan’a güveniyoruz AK Parti hareketinin bu ülkedeki Anadolu insanının vicdanındaki karşılığında daha güçlü vücut bulmasını istiyoruz bunun için de kim varsa bu hareketin içerisinde yanlış yapanın arınmasını istiyorum. ” şeklinde konuştu.

"Sokak bütün bu tartışmaların dışında bir AK Parti istiyor"

Külünk, milletin AK Parti hareketinin her bir mensubunun mahallede sayın Erdoğan’ın duruşu gibi bir duruş sergilemesini istediğine işaret etti.

“Yani mahalle başkanının sayın Erdoğan’ın toplumun meselelerine ilginin alaka duruşu nasılsa aynı samimiyette bir duruş göstermesini istiyor. Sokak ne istiyor? Bütün bu tartışmaların dışında bir AK Parti istiyor.” diyen Külünk, “AK Parti bu arınmayı yapabilir mi?” sorusuna da “Tabii ki yapabilir, Sayın Erdoğan bir kere pratik siyaseti Türkiye’de en iyi okuyan isimlerden birisi” şeklinde cevap verdi.

“Ak Parti bu arınmayı yapmak zorunda"

Son dönemdeki tartışmalara da değinen Külünk, iddiaların görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

Külünk sokağın arınma istediğini belirterek , “Ak Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. İnsanlığın buna ihtiyacı var” değerlendirmesinde bulundu.

"Bu gelişmeleri arınmanın kapısı olarak da görmek mümkün"

Metin Külünk, “ Bu gelişmelerin hepsi sokağın Ak Parti hareketine olan ümidinin daha güçlenmesi için bir arınmanın kapısı olarak da görmek mümkün. Bu tartışmalar var. Biz duymak istemesek de bu tartışmalar var. Var olduğuna göre buradan yola çıkarak bu büyük mücadeleye herkesin bulunduğu noktada üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek hareket etmesi gerekir.” dedi.

"Sayın Erdoğan bu arınmayı çok net yapacak güçtedir"

Sokağın AK Parti’nin bütün var olan tartışmaların dışında bir ümit olarak güçlü kalmasını istediğinin altını çizen Külünk, “ AK Parti’nin en temel özelliği hep dalga boyunun üstünde kalan bir hareket olmasıdır. Bu tartışmalar izlenir, yaşanır bu ülkenin lideri sayın Erdoğan bu anlamda stratejisini belirler ve bu arınmayı çok net yapacak güçtedir.” İfadesini kullandı.

" AK Parti bu dönemi sayın Erdoğan liderliğinde kendini yenileyerek aşacaktır"

Külünk şöyle devam etti:

“ Dolayısıyla bu bir arınma sürecidir AK Parti bugüne kadar nasıl en zor dönemleri hep kendini yenileyerek, aşarak başardıysa AK Parti bu dönemi sayın Erdoğan liderliğinde kendini yenileyerek aşarak başaracaktır ve müjdeyi veriyorum 2023 seçimlerinin galibi Cumhur İttifakıdır. Bu böyle biline. Tereddütsüz.”

http://ankaramasasi.com/haber/1750901/metin-kulunk-sokak-arinma-istiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.