Xbox Series X'in onaylanmış oyun listesi

Xbox Series X ve Series S, 10 Kasım 2020'de piyasaya çıkacak. Yeni nesiller dünya çapındaki oyunculara daha iyi çözünürlük daha yüksek kare hızları ve ray tracing sunuyor. Peki yeni konsolların oyun listesinde neler var? İşte Xbox Series X ve Series S'in onaylanmış oyun listesi.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2020, Cumartesi - 16:55
Xbox Series X'in onaylanmış oyun listesi

Microsoft geçtiğimiz Mayıs ve Temmuz aylarında Xbox Series X ve Series S uyumlu oyunlar için tamamen dijital etkinlikler düzenledi. Bu oyunlardan bazıları X Serisi'nin sunduğu tüm özelliklerden yararlanarak "X Serisi için Optimize Edildi" rozeti kazanırken bazıları ise söz konusu listeye giremedi. Bir diğer farklılık  Microsoft’un yeni Akıllı Teslimat sisteminde yaşanacak. Yine bazı oyunlar bu sistemden yararlanabilecek. Böylece başka sistemlerde satın alınan oyunlar Xbox Series X ve Series S'de uyumlu bir şekilde çalışabilecek. Meraklıları şimdiden hızlı yükleme süreleri, geliştirilmiş grafik doğruluğu ve saniyede 120 kareye kadar kare hızları ile oldukça tatmin edici özellikleri olan konsolları ve oyunları beklemeye başladı. Biz de Microsoft'un neleri sakladığını, yeni teklifler ve mevcut oyunların bağlantılı noktaları da dahil olmak üzere şimdiye kadar onaylanan tüm oyunları bir araya getirdik. Halo Infinite ile başlayalım:

Onaylanan Oyunlar

Halo Infinite


Halo Infinite, Halo serisinin yeni oyunu olarak duyurulmuş olmasına rağmen, oyun 2021'e kadar ertelendi. Şu anda en çok beklenen Series X oyunlarından biri olan Halo İnfinite, Halo 5: Guardians hikayesini devam ettiriyor. Şimdiye kadar duyduklarımıza göre, 343’ün yeni Slipspace Engine tarafından desteklenen serideki önceki oyunlardan daha iddialı görünüyor. Slipspace Engine, karakterlerin duygularını daha iyi ilettiği için Halo evrenine yeni bir soluk getiriyor. En azından Microsoft'un 20/20 Temmuz Series X etkinliğine göre, oyunun önceki iki Halo oyununun toplamından daha büyük olduğunu da biliyoruz.

State of Decay 3


State of Decay 3 de var ve tüm bildiğimiz bu. Birkaç yıl önce Undead Labs’in açık dünya zombi oyununun devamı niteliğindeki State of Decay 3, yalnızca Xbox Series X ve PC'de piyasaya sürülüyor ve piyasaya çıktığı gün Game Pass'e gelecek.

Forza Motorsport


Forza serisinin yeni gözdesi Forza Motorsport oyunseverlerle buluşuyor. Henüz bunun için bir çıkış tarihimiz yok, ancak Xbox Series X ve PC'ye özel olarak geldiğini ve 4K ve saniyede 60 kare hızında gerçek zamanlı ray tracing özelliğine sahip olacağını biliyoruz.

Avowed


Avowed, özellikle yakında The Outer Worlds DLC gönderimiyle birlikte muhtemelen birkaç yıl geride kaldığını söylemek yanlış olmaz. Sadece Xbox Series X ve PC'ye geldiğini biliyoruz. Muhtemelen açık dünya, Skyrim'e benzeyen birinci şahıs bir RPG. Oyun, Pillars of Eternity ile aynı dünya olan Eora'da geçiyor ve en azından teaser'a dayanarak yakın dövüş ve büyü yapma özellikleri içerdiğini görüyoruz.

As Dusk Falls


Dusk Falls, eski Sony ve Quantic Dream (Detroit: Become Human ve Beyond Two Souls'daki çalışmaları ile tanınan) geliştiricilerinden oluşan  Birleşik Krallık merkezli bir stüdyo olan Interior Night'ın ilk oyunu. Gerçek şekliyle As Dusk Falls, iki nesil boyunca iki ailenin katıldığı anlatı odaklı bir macera oyunudur. Herhangi bir oyun görmedik, ancak As Dusk Falls hikayesini anlatmak için ekranda gösterilen güzel bir grafik roman gibi elle boyanmış resimleri kullanabilir gibi görünüyor. Oyun Xbox Series X, PC ve Xbox One'da, büyük olasılıkla 2021'de oyuncuların karşısına çıkacak.

S.T.A.L.K.E.R. 2


Microsoft, S.T.A.L.K.E.R. En son oyunu vitrininde, ancak en azından oyunun konsol lansmanını Series X'te yaptığını biliyoruz. Yıllardır PC'ye özel bir dizi olan bu hayatta kalma-korku oyunu, piyasaya çıktığında muhtemelen Series X'in sınırlarını zorlayacak. Fazla beygir gücüne sahipseniz, PC'ye de geliyor.

Tetris Effect: Connected


Tetris Effect, yalnızca PS4 ve Epic Games Store'da birkaç yıldır piyasada. Microsoft, 2020'de Xbox One, Series X ve PC'ye özel bir zamanlanmış olarak daha derin çok oyunculu mekaniklere sahip gelişmiş bir sürüm getiriyor. Tetris Effect: Connected, 2021 yazında diğer platformlarda yayınlanacak.

Warhammer 40K: Darktide

Warhammer 40K: Darktide hakkında hâlâ pek bir şey bilmiyoruz, ancak bu Vermintide geliştiricisi Fatshark'tan geliyor, bu yüzden bu oldukça büyük bir ipucu sağlıyor. Left 4 Dead'e benzer şekilde düşman çetelerini alt ettiğiniz dört oyunculu bir kooperatif nişancı oyunudur. PC ve Xbox Series X için belirli bir süreye özel olarak piyasaya çıkıyor, ancak henüz bir sürüm zamanı yok.

The Gunk


The Gunk, Steamworld geliştiricisi Image and Form'dan yeni bir aksiyon macera oyunudur. Stüdyonun 3D dünyasına ilk girişi olan The Gunk, Eylül 2021'de Series X, Xbox One ve PC'de özel olarak piyasaya sürüldüğünde oyunun nasıl ortaya çıkacağını görmek ilginç olacak.

Fable


Fable, Forza Horizon Studio Playground Games tarafından geliştirilen Fable aynı isim ile yeniden başlatılıyor. Microsoft’un Temmuz Xbox Series X gösterisinde gösterilen belirsiz bir duyuru fragmanı dışında oyun hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Henüz bir çıkış tarihimiz yok, bu yüzden Lionhead'in yıllar önce yarattığı fantezi dünyasına geri dönmeden önce muhtemelen aylar geçecek. Ancak oyunun Xbox Series X ve PC'ye geldiğini ve Game Pass'te piyasaya sürüldüğünü biliyoruz.

Psychonauts 2


Bir zamanlar hareketsiz olan Xbox'a özel seriyi geliştirmekten sorumlu Double Fine Productions, Psychonauts ile geri döndü. Bu bölümde Raz, gücünü Maligula'yı ölümden kurtarmak için kullanmalıdır. Microsoft, Temmuz ayındaki sergisinde oyunun daha fazlasını göstermesine rağmen, hala bir çıkış tarihi yok. Psychonauts 2; Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux'ta başlayacak.

Crossfire X


Bir PC klasiği olan Crossfire X, 2020'de Xbox konsollarına doğru ilerliyor. Crossfire, iki özel askeri grubu birbirine düşüren bir FPS oyunudur, bir taraf seçmenize ve o belirli grup için seçilmiş görevleri tamamlamanıza olanak tanır. Ünlü Control ve Alan Wake geliştiricisi Remedy Entertainment tarafından geliştirilen yeni oyun, Game Pass'e gelecek gibi görünmese de bu yıl Xbox One ve Series X'te başlıyor.

Senua’s Saga: Hellblade II

Geliştirici Ninja Theory'den Hellblade serisinin bir sonraki girişimi olan Hellblade II. Senua's Saga, sevgilisinin ruhu için savaşırken kafasındaki vizyonlar ve sesler tarafından rahatsız edilen kırık bir Kelt savaşçısına odaklanan Hellblade: Senuas Sacrifice'in doğrudan devamıdır. İlk oyunun geliştiricileri, sinirbilimcileri ve psikoz yaşayan insanları, ikincisinde de devam ettirmeyi umduğumuz ilk Hellblade'in tuhaflığını yaratmak için kullandılar.

The Lord of the Rings: Gollum


The Lord of the Rings: Gollum, Gollum'un Tek Yüzüğü bulması ile hepimizin bildiği ve sevdiği Yüzüklerin Efendisi hikayesinin başlangıcı arasında meydana gelen olaylara odaklanan anlatı odaklı bir macera oyunudur. Deadalic Entertainment, bu projeyi geliştirmek için Middle-Earth Enterprises ile bir anlaşma imzaladı, bu da oyunun filmlere değil kitaplara daha çok benzeyeceği anlamına geliyor.

The Medium


The Medium, Bloober Team tarafından geliştirilen bir korku oyunudur. Bu ikili gerçeklik korku başlığında, hem gerçek dünyada hem de ruhlar dünyasında yaşayan bir araç olarak oynuyorsunuz. Öldürülen bir çocuk hayaletinin peşinden koşarak, Arkadiusz Reikowski ve Akira Yamaoka'nın (Silent Hill) müziğine ayarlanmış ürkütücü bir dünyada bulmacaları inceleyerek bir trajedinin dibine inmeye başlayacak.

AlternatifGerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynayın. Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabiliyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır. The Medium'da Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği "ikili" oyun müzikleri bulunuyor.

Everwild


Microsoft tarafından XO19 etkinliği sırasında duyurulan Rare Studios'un yeni oyunu Everwild, Rare's Sea of Thieves'e benzer bir sanat tarzına sahip bir macera oyunudur. Onaylanmış bir çıkış tarihi veya oyun hakkında çok fazla bilgi yok. Bununla birlikte, oyunun grafiksel olarak neye benzeyeceğini hakkında fragmanı haricinde ipucu yok.

Bright Memory Infinite


Bright Memory Infinite, epizodik bir dönüşe sahip bir fütüristik nişancı oyunudur. Bağımsız Çinli stüdyo FYQD Studio tarafından geliştirilen oyun, FPS türünde yer alıyor ve yakın mesafeli çatışmalar ekleyerek hızlı bir aksiyon fırtınası sunuyor. Oyunun ilk bölümleri, geçen yıldan beri Steam'in Erken Erişim programı aracılığıyla mevcut ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Orijinal Bright Memory, Unreal Engine'in gücü ile tek bir kişi tarafından geliştirildi. Pek çok hata ve talimat sorunu vardı ancak bu yıl içinde oyun mevcut nesil konsollar ve Seri X için piyasaya çıktığında bu sorunların giderilmesini bekliyoruz.

Genel olarak oyunun hikâyesi;

2036 yılında geniş ve fütüristik bir metropoliste geçer. Gökyüzünde, bilim adamlarının bir açıklamasını bulamadığı, tüm dünyayı kapsayan bir olay meydana gelmiştir. Doğaüstü Bilim Araştırma Kuruluşu (SRO), bu olayı araştırmak için çeşitli bölgelere temsilciler gönderir. Kısa süre sonra bu garip olayların antik çağlara ait bir gizemle bağlantılı olduğu keşfedilir. İki dünyanın henüz bilinmeyen tarihi, ortaya çıkmak üzeredir...

Call of the Sea


Call of the Sea, Raw Fury tarafından geliştirilmiş birinci şahıs bir bulmaca oyunudur. 1930'larda geçen Call of the Sea, kayıp kocasının yaptığı yolculuğun izini süren bir kadın olan Norah'ın hikayesini anlatıyor. Firewatch ve Walking Dead şöhretinden Cissy Jones (Amerikan BAFTA Games Ödüllü video oyunu seslendirme sanatçısı) ana karakteri seslendiriyor ve başlık hakkında çok az şey bilinmesine rağmen, bol sırlar ve bulmacalarla dolu bir yer olan Güney Pasifik'i keşfetmenizi sağlayacağını biliyoruz.

Dirt 5


Ekim'de çıkacak olan Dirt 5, Codemasters’ın off-road serisinin en son oyunudur. Gelecek serinin son oyunu, yeni özellikler ve yenilikler ekleyerek, oyuncuların kolaylıkla önemli anlar yaşamasına olanak tanıyor. Herhangi bir Dirt oyununun en geniş araba yelpazesiyle ralli arabaları, kamyonlar, GT kahramanları ve çok daha fazlasını sürelebilecek.

Dört oyunculu bölünmüş ekran, Dirt 5'in sunduğu başka bir özellik, bu nedenle arkadaşlarınızla harika vakit geçirmeye hazırlanın. Troy Baker ve Nolan North'un prestijli seslendirme yetenekleri de Kariyer modu boyunca size rehberlik etmek için orada.

Gears 5


Gears 5, Smart Delivery sistemi aracılığıyla Xbox Series X için ücretsiz, yeni nesil bir güncelleştirme alıyor. Gears 5, Xbox One'da bulunan 30 fps yerine ara sahneler için 60 fps sunan gelişmiş donanımdan yararlanabilecek. Xbox One X veya PC'de Gears 5'i hiç deneyimlemediyseniz Series X, Xbox birinci taraf kataloğunda temel bir franchise deneyimi yaşayabileceğiniz yer olabilir.

Gears 5'te hikaye, Gears 4'ten hemen sonra geçer ve Kait Diaz'a odaklacak. Gears 5, boyut ve kapsam açısından serinin önceki bölümlerinden daha büyük ve en fazla iki kişiyle oynanabilecek. Ayrıca Jack olarak oynanabilir ve dişli askerler ile kalabalık kontrolleri desteklenebilir. Gears 5, bir Swarm kovanını içten dışa yok etmeye çalışırken baskı uygulayan yeni bir oyun modu olan Escape'i de sunuyor. Gears 5'in 4K 60 fps'de çarpıcı bir deneyim sağlayıp bizi başından kaldırmayacağı kesin.

Rainbow Six Siege


Ubisoft’un mevcut yeni nesil konsollardaki en başarılı oyunlarından biri olan taktiksel FPS oyunu Rainbow Six Siege, X Serisinde mevcut olacak. 54'ten fazla oynanabilir karakterle çok oyunculu FPS oyunu, Call of Duty serisine veya popüler battle-royale oyunlarına kıyasla daha yavaş tempolu, daha gerçekçi olarak kalabalığın arasından sıyrılıyor. Her çok oyunculu maçta, beş oyunculu iki takımdan biri savunma, diğer takım saldırı şeklinde oynar. Biri terörist bir grup iken, diğer takım onları durdurmaya çalışan özel kuvvetler.

Henüz Xbox Smart Delivery kullanıp kullanmayacağı veya Xbox Series X için optimize edilip edilmeyeceği hakkında bir bilgi yok.

Scorn


Birinci şahıs korku oyunu Scorn, oyuncuların kabusu gibi, bulmaca dolu bir dünyaya sürüklüyor. Oyun 2013'ten beri çalışmaların içinde ve nihayet Xbox'ta nihai korku deneyimi olarak piyasaya sürülüyor. Geliştirici Ebb Software'e göre, Scorn dünyası, İsviçreli ressam H.R. Giger ve Polonyalı ressam Zdzislaw Beksinski'den görsel ilham alıyor ve kavramsal ilham, önemli yazarlar Franz Kafka, Thomas Ligotti ve J.G.'nin eserlerinden geliyor. Ballard, diğerleri arasında. Temel olarak, bu başka hiçbir şeye benzemeyen bir rüya dünyası deneyimi olacak.

The Ascent


Ascent, tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynanabilen bir cyberpunk aksiyon RPG'sidir. Veles dünyasında oyuncular, esasen her şeye ve herkese sahip olan distopik bir mega şirket olan The Ascent Group'ta bir işçi olarak başlar. Ancak bir gün, şirket bilinmeyen nedenlerle kapanıyor ve içinde yaşadığınız metropol kaosa sürükleniyor, sizi ve arkadaşlarınızı hayatta kalmaya, suç sendikalarıyla savaşmaya ve diğer şirketlerin taşınmasını ve bölgenizde hak iddia etmesine engel oluyor.

Rakip şirketleri yenmek için çalışırken karakterinizin görünümünü, becerilerini ve yeteneklerini oyun boyunca tamamen özelleştirebilirsiniz. Ateş etmek ve yağmalamak temel unsurlar, ancak düşmanlarınıza karşı mücadele ederken ve onların zayıflıklarını bulurken pek çok strateji kurabilir oyun içerisinde özgün bir şekilde düşmanlarınız alt edebilirsiniz.

Yakuza: Like a Dragon


Sega ve Ryu Ga Gotoku Studio, Yakuza serisinin bir sonraki oyunu ile tekrar geri dönüyor. Like a Dragon'da, modern Japonya'nın yeraltı dünyasını ele geçiren düşük rütbeli bir yakuza özentisi olan Ichiban Kasuga olarak oynuyorsunuz. Kasuga, Tojo Klanının Arakawa Ailesi'nin lideri, gerçek katili korumak için işlemediği bir cinayet nedeniyle hapse girmesini ister. Ancak, düşüşü aldıktan ve 18 yıl sonra hapishaneden çıktıktan sonra Kasuga, geri dönüş partisini kan ile yapmaya karar verir ve oyunun çoğu çeşitli suç patronlarından intikam alırken ve hapis cezasının nedenini ortaya çıkarmak için harcanıyor. Tabii ki, bir müttefik grubu bir araya getirmeden görev tamamlanamıyor. Kasuga'nın rolünü ve becerilerini de özelleştirebilirsiniz. Yolculuğu boyunca bir koruma, müzisyen ve hatta bir şef olabilir. Ayrıca, dövüşe ara verip birkaç karaoke söyleyemezseniz, bu bir Yakuza oyunu olmazdı.

Like a Dragon ilk olarak Ocak ayında Japonlara özel olarak piyasaya sürüldü ve bu yılın sonlarında dünyanın geri kalanına da geliyor. Oyun resmi olarak 13 Kasım'da başlıyor, ancak Series X ve Series S sahipleri 10 Kasım 2020'de oyunu erken oynayabilir.

Assassin’s Creed Valhalla:


Ubisoft’un bu popüler oyun serisinde, bir akıncı ekibine liderlik eden ve Sakson ordularına ve kalelerine saldırı başlatan dokuzuncu yüzyıl Norveç ve İngiltere'yi keşfeden bir Viking akıncısı olan Eivor rolünü üstlendiğinizi görüyor. Vikinglerin karşısında, Viking işgalcilere karşı Anglo-Sakson direnişine liderlik eden Wessex kralı Büyük Aelfred var.

Yaptığınız her seçim, ileriye dönük heyecan verici bir yol yaratır. Vikinglerin acımasız olduğu biliniyor ve Valhalla'daki silah seçimleri bunu gösteriyor. Örneğin, sık sık kendinizi çift elli baltalar ve kılıçların yanı sıra düşmanlarınıza karşı kalkanlar olarak bulacaksınız. Ayrıca, gizli kılıcınız bir Assassin's Creed oyunu klişemiz olamadan olmazdı.

Watch Dogs: Legion


Watch Dogs: Legion, Ubisoft’un gizli bilgisayar korsanlığı serisinin bir sonraki bölümüdür. Bu sefer bir ana karakter yok - bu bölümde istediğiniz gibi oynayabilirsiniz, her karakterin kendi hikayesi var. Oyun boyunca, otoriter hükümete karşı mücadelede size katılacak herkesi işe alabilirsiniz. Bireylerle etkileşim kurarken verdiğiniz kararlar, onların bilgisayar korsanlığı grubunuz için mi yoksa muhalefet mi olduğunu belirleyecektir. Watch Dogs: Legion'da neredeyse sonsuz olasılık var ve şimdi çevrimiçi ortak görevlerde en fazla üç arkadaşınızla oynayabileceksiniz.

Immortals Fenyx Rising


İlk olarak yıllar önce Tanrılar ve Canavarlar olarak duyurulan Immortals Fenyx Rising, Assassin’s Creed Odyssey'in arkasındaki ekipten Yunan mitolojisinde geçen maceranın aynısı. Ubisoft, Monster Energy ile oldukça garip bir ticari marka anlaşmazlığından adını değiştirmek zorunda kaldı. Dava hiçbir şekilde mahkeme günü veremiyor, bunun üzerine Ubisoft, oyunun adını Immortals Fenyx Rising olarak değiştirmeye karar verdi. En azından bu anlaşmazlık Ubisoft'un duyurulduğundan bu yana oyun hakkında neden bu kadar sessiz kaldığını açıklıyor.

Neyse ki, oyunu satın almak isteyenler oyuncular uzun süre beklemek zorunda değiller. Immortals Fenyx Rising, 3 Aralık 2020'de yayınlanacak.

Battlefield 6


EA’nin, yüksek aksiyonlu bir FPS oyunu olan Battlefield 6 hakkında, şirketin 2022 mali yılında (Nisan 2021'den Mart 2022'ye kadar) piyasaya sürülmesi dışında pek bir şey açıklamadı. Yine de yeni nesil konsollar için geliştirilme aşamasında olduğunu biliyoruz. Battlefield oyunları çok fazla yıkımla biliniyor, bu nedenle Xbox Series X'in sunduğu donanım özelliklerinden tam olarak yararlanacağına eminiz.

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2


Karanlık ve yeniden tasarlanan Seattle'da Bloodlines 2, 2004 kült klasiğinin devamı niteliğindedir. Bu aksiyon RPG oyununda, zayıf bir kan olarak öldürülen ve canlanan bir insan olarak oynuyorsunuz - diğer adıyla nispeten zayıf bir vampir. Karakterinizi bir dizi yükseltilebilir disiplinle özelleştirebilir ve hatta bir vampir klanına bağlılığınızı taahhüt edebilir ve vampirlerin, kurt adamların, iblislerin ve diğer yaratıkların insanlık tarihini şekillendirdiği alternatif bir dünya olan World of Darkness'ta gezinebilirsiniz. Vampirler olabildiğince insan ırkından saklanmak zorundadır, ancak haydut vampirler halka açık bir şekilde Seattle nüfusuna saldırmakta ve şehrin klanları arasında gerilime neden olmaktadır. Kararlarınız şehirdeki güç dengesini değiştirecek.

Fortnite


Epic Games, battle-royale kralı Fortnite'ın Xbox Series X'e gittiğini ve en yeni donanımdan yararlanacağını doğruladı. Epic Games'ten yapılan bir duyuruda şirket, bunun yeni bir Fortnite değil, geliştirilmiş bir sürüm olacağını ve oyunun 2021'in ortalarında Unreal Engine 5'e geçeceğini açıkladı. Yine de kostüm koleksiyonunuz için endişelenmeyin: Epic Games, zamanı geldiğinde tüm ilerlemelerin ve satın almaların Xbox Series X'teki hesabınıza aktarılacağını onayladı. Fortnite ayrıca platformlar arası oynamayı desteklemeye ve oyunu önceki konsol neslinde güncellemeye devam edecek.

Warframe


Oynaması ücretsiz nişancı oyunu olan Warframe yedi yıldır çoğu platformda dolaşıyor ve görünen o ki, bir sonraki nesle geçiş yapacak gibi görünüyor. Leyou Technology, bir kazanç raporunda Warframe'in yeni nesil konsollara geleceğini doğruladı.

Warframe'de, her biri bıçaklar, silahlar ve yüksek teknoloji ürünü zırhlarla donatılmış Tenno adlı savaşçılar olarak oynuyorsunuz. Tennos'un, güneş sistemi boyunca yayılan Grineer ordularını yenmesi gerekiyor. Warframe tek başına veya en fazla üç kişiyle oynanabilir.

Cyberpunk 2077


Cyberpunk 2077, Witcher serisinin ünlü geliştiricisi CD Projekt Red tarafından geliştirilen bir açık dünya, aksiyon-macera oyunu. İçinde, sibernetik geliştirmelerle donatılmış bir kentsel paralı asker olan “V” olarak oynuyorsunuz. Cyberpunk 2077, siber yazılımınızı, becerilerinizi ve oyun tarzınızı özelleştirmenize olanak tanıyan derinlemesine bir karakter oluşturma sistemine sahiptir. Night City'nin hem hikayesini hem de dünyasını şekillendiren seçimler burada çok önemlidir.

RPG Cyberpunk 2020'den esinlenen oyunda, üst düzey silahlar ve benzersiz sibernetik değişiklikler yer alacak. Night City tamamen fütüristik teknolojiyle karşımıza çıkacak, ancak şehrin karnı teknolojik başarılara rağmen ne kadar zorlu koşulların devam ettiğini bizlere zor yoldan gösterecek. Oyuncular uyuşturucu bağımlısı vatandaşlar, kontrol şirketleri ve vücut modifikasyonlarına takıntılı insanlarla karşılaşacaklar. Cyberpunk, The Witcher 3'ten bu yana CD Projekt Red’in en çok beklenen oyunudur. Oyun şu anda PlayStation 4 ve Xbox One'da 19 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Call of Duty Black Ops: Cold War


Bir dizi sızıntı, oyunculara duyurudan çok önce haber vermesine rağmen, Call of Duty Black Ops: Cold War artık Activision’ın monolitik serisinin bir sonraki resmi girişi oldu. Oyun, 13 Kasım 2020'de yeni nesil platformlarda piyasaya sürülecek. Yeni nesil yükseltmeler mevcut, ancak bunlar ücretsiz değil. PS5 ve Xbox Series X sürümleri 70 dolar, Xbox One ve PS4 sürümleri 60 dolar. Mevcut nesil sürümü satın alırsanız, daha sonraki bir tarihte fazladan 10 $ karşılığında yükseltme yapabilir.

http://ankaramasasi.com/haber/176102/xbox-series-xin-onaylanmis-oyun-listesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.