CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kurnaz hakkında soruşturma başlatıldı

Ankaragücü taraftarının Beşiktaşlı futbolculara saldırmasının ardından "Yapılacak en doğru hareketi yapmışsın" paylaşımı yapan CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kurnaz hakkında disiplin süreci başlatıldı.
Ankara Masası
|
06 Eylül 2022, Salı - 15:35
CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kurnaz hakkında soruşturma başlatıldı

Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya gelen Ankaragücü-Beşiktaş maçının son düdüğüyle stat karıştı. 

Sahaya inen Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı futbolculara saldırdı.

Kamuoyunda büyük tepki toplayan olayla ilgili "Yapılacak en doğru hareketi yapmışsın" paylaşımı yapan CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kurnaz hakkında disiplin süreci başlatıldı.

Gündoğan, Beşiktaş camiasından özür diledi

Sürecin başlatıldığını sosyal medya hesabından duyuran CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan "Keçiören Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Kurnaz’ın Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrasında yapmış olduğu şiddeti öven talihsiz paylaşım, tüm kamuoyu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Tasvip etmediğimiz paylaşım dolayısıyla kırılan Beşiktaş camiasından özür diler; paylaşımı yapan Keçiören Gençlik Kolu Başkanımız Yusuf Kurnaz hakkında disiplin sürecinin başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız." açıklamasını yaptı.

"Sinir ve kızgınlıkla yaptım"

CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kurnaz da paylaşımı nedeniyle özür dilerken "Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası o anki sinir ve kızgınlığım ile yaptığım yanlış paylaşım nedeniyle üzgünüm. Mensubu olduğum partimin de yıpranmasına ve kamuoyunda tartışılmasına yol açan paylaşımım nedeniyle: Kıymetli Beşiktaş camiası ve taraftarından tüm samimiyetimle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

http://ankaramasasi.com/haber/1761466/chp-kecioren-genclik-kollari-baskani-yusuf-kurnaz-hakkinda-sorusturma-baslatildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.