Yavaş,''Muhtarlar, köylerine havaalanı istemeye başladılar neredeyse''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ile Ankara'da kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Yavaş konuşmasında muhtarların isteklerine değindi.
Onur Çetinkaya
|
08 Eylül 2022, Perşembe - 15:52
Yavaş,''Muhtarlar, köylerine havaalanı istemeye başladılar neredeyse''

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çifçilere verdikleri desteği ve muhtarların isteklerine değindi.

''Muhtarlar, köylerine havaalanı istemeye başladılar neredeyse''

Muhtarların isteklerini Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na aktaran Yavaş,''Sayın Genel Başkanım, ben de bu muhtarları size şikayet edeceğim. Muhtarlar, köylerine havaalanı istemeye başladılar neredeyse. Kaç yıldır yaptıramadıkları ne varsa iki, üç yılda benden istediler. Helali hoş olsun, gücümüz yettiğince yapacağız.'' dye konuştu.

''Belediye olarak boşa harcayacak paramız yok''

Çiftçilere yönelik çalışmaların aralıksız süreceğini altını çizen ABB Başkanı, desteklerinin güçleri yetene kadar kullanacaklarını vurguladı.

Mansur Yavaş,''Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bizim boşa harcayacak paramız yok. Hayali yatırımlarımız da yok görüyorsunuz bunu. Seçimden önce buraya geldik. Alman çiftçisini kazandırmayacağız, oradan bitki, ağaç getiriyorlar demiştik. Biz kendi çiftçimizi zengin edeceğiz. En çılgın projemiz, Ankara'nın çiftçisini, Ankara halkını zengin etmek demiştik. Bu yönde çalışmaya devam ediyoruz. Biraz sonra sayın Genel Başkanımız da açıklayacak. Sizlere verdiğimiz, vereceğimiz destekler çok artacak. Gücümüzü sonuna kadar kullanacağız. Üretmek zorundayız. Çünkü görüyorsunuz, dünyada gıdaya erişim zorlaştı" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1764533/yavasmuhtarlar-koylerine-havaalani-istemeye-basladilar-neredeyse
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.