Gürsel Tekin," Taksim Meydanı'nda kendimi asarım"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin HDP polemiğini değerlendirdi. Tekin, "Ben eleştiriye açık bir insanım. Benimle ilgili onlarca manşetler yapıldı. Tek bir tanesi doğruysa şu Taksim Meydanı'nda kendimi asarım." dedi.
Onur Çetinkaya
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 09:25
Gürsel Tekin," Taksim Meydanı'nda kendimi asarım"

"HDP'ye bakanlık verilebilir" sözleriyle hedef olan CHP milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

HDP Polemiği 

Altılı masanın ve HDP'nin temsilcisi olmadığını söyleyen Tekin, "Telefonda bir tek HDP'li üst düzey yöneticisinin numarası yoktur. Telefonda binin üzerinde mesaj var, hepsinden destek geliyor." diye konuştu.

"Taksim Meydanı'nda kendimi asarım"

Yapılan haberler üzerinden konuşan CHP'li vekil, eleştiriye açık bir insan olduğunu söyledi. 

Sözlerini sürdüren Tekin, ''Sosyal medyada gelen tepkilere bakınca 3 grup tespit ettik. Üçü de birbirini sevmeyen grup.  Benimle ilgili onlarca manşetler yapıldı. Tek bir tanesi doğruysa şu Taksim Meydanı'nda kendimi asarım." ifadelerini kullandı.

Gürsel Tekin son olarak Altılı Masa ve Elazığ'daki afişlere değindi.

CHP'li milletvekili, "HDP ile ilgili tartışmalar, bu kampanya CHP'ye ve hiçbir partiye zarar vermez. Bazen düşünüyorum acaba bu kampanya HDP'yi diri tutmak için mi yapılıyor? Hiçbir şey yapmadan bir partinin oyu yükseliyorsa herkesin bir bakması lazım. Hangi kampanyayı yaparsanız yapın, sonuç itibarıyla vatandaş ne yapacağını çok iyi biliyor." şeklinde konuştu.

Altılı Masa adayının Şubat'ta açıklanabileceğine değinen Tekin, seçimin ise mayıs ayında yapılacağını belirtti.

http://ankaramasasi.com/haber/1791482/gursel-tekin-taksim-meydaninda-kendimi-asarim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.