Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e sert sözler!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Serdar Gökhan, katıldıkları bir festivalde yaşanan olaya ilişkin çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Burak Özçivit'e ateş püsküren Gökhan, " Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok. İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin" dedi.
Ecem Çetin
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 15:50
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e sert sözler!

Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler  Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katıldı. 

Büyük ilgi gören festivalde kuliste yaşananlar sanat camiasını karıştırdı.

Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemediği iddia edildi. 

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberler sonrası Türk sinemasının usta oyuncusu Serdar Gökhan, kendisiyle aynı sahneye çıkmadığını iddia ettiği Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit hakkında konuştu.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına bağlanan Serdar Gökhan, olayın perde arkasını anlattı.

"12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. İki boş sandalyeye o iki arkadaşım oturması lazım. Kulisten duyduğum seslere kadar 'Ben gelmem, ben çıkmam' diye bağrışmalar duydum." 

"Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok. İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin. Türkiye'yi temsilen gittiğimiz etkinlikte yanımıza oturma tenezzülünde bulunmadılar." 

http://ankaramasasi.com/haber/1793070/serdar-gokhandan-burak-ozcivite-sert-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.